41078
10:00 13.022023

Гороскоп (13 – 19 лютого)

Цікаве 494579

ОВЕН

Запасіться натхненням та ентузіазмом, і на вас чекатиме чудовий тиждень. Виявляйте творчі здібності, а також нарешті беріться до справи, яку давно відкладали: у цей період ви досягнете значного успіху й просування вперед. З фінансами все буде добре, якщо не дозволятимете собі зайвого.

ТЕЛЕЦЬ

Багатозадачність – під цим гаслом мине ваш тиждень. Люди будуть хотіти від вас більшого, ніж ви матимете можливість дати. Однак намагайтеся все встигнути, інакше виникнуть проблеми на роботі. Потрібно розставити  чіткі пріоритети у справах і робити все поступово, але наполегливо.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня будете пожинати плоди своєї діяльності. Ви реалізували багато планів та зробили купу гарних справ. Вами будуть захоплюватись і колеги, і рідні, і друзі. Тож зірки радять побалувати себе чимось приємним. Не шкодуйте для цього грошей, адже з фінансами все буде добре.

РАК

Ви сильні, пам’ятайте про це. Не піддавайтесь емоціям, не реагуйте на провокації – і тиждень буде досить спокійним. Зірки радять більше часу проводити вдома, залишатися наодинці з собою. У понеділок буде важко спілкуватися з колегами, а от у четвер отримаєте дохід, але не поспішайте багато витрачати.

ЛЕВ

Настав час для нового, і ви до цього готові. Будуть пропозиції, наприклад, про зміну роботи чи сімейного статусу – погоджуйтеся на все. Вам потрібно це, адже ви засиділися на місці. Крім того, зірки радять і далі продовжувати працювати на благо інших. Це буде корисно і для вас самих.

ДIВА

Терпіння та наполеглива праця – девіз вашого тижня. Доведеться добряче попрацювати, однак робота принесе вам як моральне, так і матеріальне задоволення. У професійній сфері все буде спокійно, а от удома можливі конфлікти з вашою другою половинкою. Будьте лояльніші, йдіть на поступки.

ТЕРЕЗИ

Зірки цього тижня штовхатимуть вас у спину, а ви неначе опиратиметесь. Трохи більше активності та ентузіазму – і все буде прекрасно. Зосереджуйте увагу на важливих справах та відкидайте все, що заважає вам працювати. Не вступайте в конфлікт з начальством. Фінанси порадують.

СКОРПIОН

Може здатися, що ви опинилися в безвиході. Проте це зовсім не так. Якщо відпустите емоції, швидко з усім розберетеся і навіть здивуєтеся, що проблем особливо й не було. Допоможуть друзі, а от колеги, якщо труднощі виникнуть на роботі, можуть підставити, тож виявляйте обережність.

СТРIЛЕЦЬ

Цього тижня вам доведеться попрацювати для інших, щоб отримати задоволення для себе. Це може бути волонтерство, допомога колезі в проєкті тощо. Якщо погодитеся на це, доля щедро вам віддячить. Займіться своїм саморозвитком – почитайте книгу, яка вже довго лежить на полиці.

КОЗЕРIГ

Тиждень обіцяє бути дуже позитивним: і на роботі, і вдома все вдаватиметься. Хороші емоції та оптимізм у всьому – цей період подарує вам моральний та душевний відпочинок. Однак не забувайте про роботу, колеги очікують від вас активних дій. Фінанси мають порадувати.

ВОДОЛIЙ

Ви – на фінішній прямій. Цілі досягнуті, і можна збирати плоди своєї праці. Однак усе залежатиме від того, наскільки добре ви попрацювали перед цим. Так, ви втомилися, але залишилося зовсім трішки, і прийде заслужений відпочинок. У фінансових справах попереду повне благополуччя.

РИБИ

Цей тиждень пройде для вас під знаком містики. Покладайтеся на свою інтуїцію, вона не підведе. Не вірте людям: вам заздрять і можуть навіть трохи нашкодити. Зважайте на знаки, які посилатиме всесвіт. У вівторок не сваріться з рідними, а от вихідні присвятіть собі, вам потрібен відпочинок.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Всі новини