19285
10:00 6.112022

Гороскоп (7 – 13 листопада)

Цікаве 3485

ОВЕН

У вас усе виходить, однак постарайтеся не задаватися і не вихвалятися. У роботі бажано уникати самовпевненості, особливо в ризикованих заходах. Вам необхідно тверезо та розважливо побудувати грамотний план дій, що буде сприяти просуванню кар’єрними сходами і поліпшенню вашого матеріального становища.

ТЕЛЕЦЬ

Нестримне прагнення вперед дозволить вам змести на своєму шляху всі перешкоди. Намагайтеся зберігати гарні стосунки з начальством. Будьте коректними у формулюваннях. Виникає ризик не помітити близьких людей, яким потрібні ваші увага і допомога.

БЛИЗНЮКИ

Вас підхопить вітер змін. Настав час рухатися вперед, до нового і досить цікавого. Сприятливий період для зміни роботи. Є ймовірність появи впливового заступника або спонсора. У вихідні можуть відбутися приємні події з вашими дітьми або батьками.

РАК

Час буде підштовхувати вас до здійснень у різноманітних сферах життя. Одне із найважливіших завдань – зосередитися і встигнути бути в потрібному місці в потрібний час. У вихідні не підпускайте до себе лінощів, які б солодкі слова вона не нашіптувала вам на вухо.

ЛЕВ

Прислухайтеся до своєї інтуїції та займайтеся тільки тими проблемами, на необхідність вирішення яких вона вкаже. Постарайтеся не доводити до сварок ваші стосунки з близькими людьми. Спокій і розважливість допоможуть упоратися з усіма проблемами.

ДІВА

Не все бажане реалізується, але не варто впадати від цього в розпач, депресія – не помічник у справах. Знайдіть у будь-якій ситуації позитивні моменти, радійте тому, що відбувається, і ви навіть не помітите, як життя покаже вам світлу сторону.

ТЕРЕЗИ

За бажання буде можливість багато чого досягти і одержати безліч вражень. Справи мають велику ймовірність успішно підійти до завершення. Виявляйте наполегливість при обстоюванні своїх інтересів. Вихідні обіцяють бути спокійними, що дозволить вам трохи розслабитися.

СКОРПІОН

Беріть на себе тільки таке навантаження, яке співвідноситься з вашими можливостями. Імовірна пропозиція, що відкриє перед вами нові можливості. Однак у вихідні краще обмежитися дрібними поточними справами і не замахуватися на більше.

СТРІЛЕЦЬ

Вам варто втілити в життя свої таємні плани і задуми. Але доведеться докласти чимало зусиль, щоб утримати ситуацію під контролем. Усьому виною буде ваша зайва емоційність. На вихідні не варто планувати нічого серйозного, краще розважтеся, це гарний час для зустрічі з друзями.

КОЗЕРІГ

Деякі з ваших задумів доведеться трохи відкоригувати, щоб вони стали здійсненними. Постарайтеся не приймати швидких рішень: виділіть собі час для обмірковування. У вихідні не варто створювати конфліктних ситуацій: уникайте суперечок на будь-яку серйозну тему.

ВОДОЛІЙ

Не звертайте уваги на деякі дивацтва у поведінці ваших знайомих. Ви теж не завжди чините логічно. Ви зараз як ніколи проникливі, використайте цей стан для з’ясування багатьох загадок свого життя. Якщо у вас не лежить душа до якоїсь людини або роботи, не варто витрачати на них час.

РИБИ

Зберігайте свої ідеї та плани в таємниці, щоб вони реалізувалися. На роботі постарайтеся проявляти дипломатичність і спокій. Бажано рівномірно чергувати роботу і відпочинок. У вихідні прислухайтеся до себе та постарайтеся уникати будь-яких ситуацій, які здаються вам сумнівними.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах