14095
10:00 16.102022

Гороскоп (17 – 23 жовтня)

Цікаве 2645

ОВЕН

Вам не зашкодить крапелька авантюризму. Краще не вирішувати важливих проблем, бо зусилля однаково виявляться даремними. Тож просто не торкайтеся складних питань, забудьте про них на якийсь час. У вихідні вам неодмінно треба встигнути відпочити та відновити сили.

ТЕЛЕЦЬ

У цей час не варто будувати далекосяжні плани й непокоїтися про майбутнє. Не ухиляйтеся від розмов з начальством і колегами по роботі. Вам удасться досягти бажаного у фінансових питаннях. Вихідні – вдалий період для початку ремонту.

БЛИЗНЮКИ

Важливо з’ясувати, що замислили ті, хто поряд. Ваші плани і погляди на життя можуть не збігатися. І хтось, імовірно, збирається перейти вам дорогу. Тож зараз не час відпочивати. Ви з легкістю переробите тисячу різноманітних справ. У вихідні необхідно не менш активно відпочити.

РАК

Ваш внутрішній голос мовчатиме, тож доведеться звертатися за порадою до інших людей. Варто продемонструвати начальству службову запопадливість та лояльність. У вихідні все стане на свої місця. Особисті стосунки налагодяться, і ви будете почуватися значно краще.

ЛЕВ

Цього тижня ви з легкістю зможете виявити й виправити помилки та недоробки інших людей. Тільки не чекайте на подяку – дехто може затаїти образу. Важливо чергувати роботу та відпочинок. Вихідні можуть виявитися часом несподіваних і приємних зустрічей.

ДІВА

Випаде чимало можливостей для творчого й особистісного розвитку – не проходьте повз цікаві пропозиції. Ви швидко досягнете високих результатів. Важливо не провокувати конфлікти. У вихідні, незважаючи ні на що, ви  будете налаштовані миролюбно й толерантно.

ТЕРЕЗИ

Не чекайте нових знайомств і нової інформації. Корисніше буде зібрати й проаналізувати вже наявні відомості, поспілкуватися з близькими людьми. Намагайтеся не робити кілька справ одночасно. Тоді ви зможете багато чого встигнути й отримати похвалу та премію від начальства.

СКОРПІОН

Можете відчути втому та апатію. Не лякайтеся. Вам просто треба відпочити, і тоді ваша невгамовна енергія знову нагадає про себе. Цього тижня будь-які обставини вам вдасться використати собі на благо. У вихідні поспілкуйтеся з родичами, влаштуйте сімейну вечерю.

СТРІЛЕЦЬ

Не кращий момент, аби щось міняти. Рекомендується зберігати вірність собі та своєму стилю. Робота вимагатиме багато уваги та часу. У вихідні вам захочеться самоти. Але, швидше за все, доведеться піти в гості або на побачення.

КОЗЕРІГ

Ви можете піднятися кар’єрними сходами і по-новому вибудувати свої стосунки з начальниками або підлеглими. У цей період вам може надійти приваблива пропозиція про зміну роботи. У вихідні буде приємно вирушити в подорож.

ВОДОЛІЙ

Перед вами поставлять чимало професійних завдань, але ви їх успішно вирішите і зможете зайнятися особистим життям. Намагайтеся тверезо дивитися на світ і твердо стояти на ногах. Не піддавайтеся обману та не вірте нездійсненним обіцянкам.

РИБИ

Не варто боротися зі своїми бажаннями, треба їх задовольняти. Коли ви ставите перед собою нові цілі та завдання, то розвиваєтеся й ідете до успіху. Намагайтеся не смітити грошима. У вихідні можна й попрацювати, але тільки якщо це принесе вам задоволення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З 10 травня пасажирські перевізники мають можливість обирати час перетину кордону на КПП з Румунією
17:44
8 років ув’язнення і конфіскація авто в дохід держави – закарпатець отримав покарання за незаконне переправлення військовозобов’язаних
17:22
Закарпатська ОВА розробляє регіональну програму підтримки кредитування підприємців у межах державної позики «5-7-9%»
17:01
Допустив самовільну рубку ялин зі збитками на понад пів мільйона гривень – судитимуть помічника лісничого одного з підрозділів «Ясінянського ЛМГ»
16:40
В Ужгороді попрощалися із 21-річним захисником України Тарасом Гаврішем
16:36
В Ужгороді відкрили меморіальну дошку загиблому Герою В’ячеславу Гроскопфу
16:24
В Закарпатській області проведуть комплекс профілактичних заходів Тижня безпеки дорожнього руху
16:06
На Закарпатті виявлено чергових правопорушників під час нерестової заборони
15:55
У суботу «Минай» зустрінеться з «Ворсклою»
15:41
На Закарпатті перед судом постане організатор каналу незаконного переправлення чоловіків через державний кордон України
15:37
Всі новини