38297
10:00 6.022022

Гороскоп (7 – 13 лютого)

Цікаве 5460

ОВЕН

У якийсь момент ви можете усвідомити, що слід щось міняти. Можливо, ви відчуєте, що основна робота починає забирати у вас більше часу і сил, а родині приділяєте менше уваги. Постарайтеся правильно розставити пріоритети. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – вівторок.

ТЕЛЕЦЬ

Вдалий період для зміцнення добробуту. Доходи можуть зрости. Не виключено, що оточуючі не захочуть співробітничати з вами зі своїх особистих упереджень. Постарайтеся контролювати себе. Нудьгувати в ці вихідні вам не доведеться. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

БЛИЗНЮКИ

Варто обмежити свої матеріальні потреби. Можете зіштовхнутися з непередбаченими ускладненнями, але вам стане відомо раніше закриту інформацію. Вихідні сприятливі для поліпшення стосунків у родині, особливо зі старшими родичами і батьками. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий день – четвер.

РАК

Можуть виникнути проблеми на роботі. Важливо діяти самостійно. Підкорившись обставинам, ризикуєте ускладнити життя. Вихідні проведіть із друзями. Пам’ятайте, що без підтримки родини навряд чи зможете далеко просунутися кар’єрними сходами. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

ЛЕВ

Необхідно пам’ятати про обережність і триматися в тіні. Висока ймовірність прийняття нерозумних рішень і здійснення необачних вчинків. Ви будете допомагати іншим у досягненні їхніх цілей, натомість зможете розраховувати на допомогу в своїх справах. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – п’ятниця.

ДІВА

Ваші дії можуть бути досить натхненними, але аж ніяк не організованими. Вибір методів повинен залежати від інтуїції, оскільки ні на що інше покладатися не варто. А без підтримки родини навряд чи зможете далеко просунутися кар’єрними сходами. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ТЕРЕЗИ

Ви відчуєте негативні наслідки своїх минулих вчинків. За винятком цього все складеться дуже добре. Ви успішно прямуєте вгору життєвими або кар’єрними сходами. У вихідні ви зрозумієте, що можете досягти чого завгодно. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.

СКОРПІОН

Труднощі і перешкоди лише підстьобують бажання їх перебороти, і ви з готовністю продовжуєте йти вгору. Справам нічого не залишається, крім як покірно випливати за вами. У вихідні вам дадуть зрозуміти, що близьким бракує вашої уваги. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Ви звернете гори і принесете багато користі, якщо не людству загалом, то принаймні окремо взятому колективу або хоча б родині. Але для досягнення мети доведеться віддати всі свої сили. Вихідні обіцяють вам незабутні враження. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

КОЗЕРІГ

Основну увагу доведеться приділити професійній діяльності, проявляючи максимальну обачність. Уникайте контактів із малознайомими людьми. Будь-яку пропозицію розглядайте зі всією старанністю. У вихідні приділіть більше уваги родині. Сприятливий день – субота, несприятливий – четвер.

ВОДОЛІЙ

Можливі сюрпризи. За наявності фінансових проблем варто в них нікого не посвячувати – так буде більше шансів, що вони вирішаться швидше. У вихідні з’явиться бажання зробити житло комфортнішим і чистішим. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

РИБИ

Усе складається якнайкраще. На роботі не розмінюйтеся по дрібницях. Вирішуючи питання, виявіть і холоднокровність, і рішучість у діях. Постарайтеся знайти час і місце для того, щоб побути на самоті. У вихідні обов’язково відвідайте батьків. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах