37151
17:58 27.082021

Кабачковий торт

Цікаве 9041

Інгредієнти для коржів:

– молоді кабачки – 5-6 шт.;

– яйця – 2 шт.;

– пшеничне борошно – 3 ст. л.;

– сіль, чорний перець, розпушувач, рослинна олія.

Для змащування:

– м’який домашній сир – 400 г;

– часник – 1-2 зуб.;

– кріп – 5-6 гілочок (можна і без нього);

– сіль, чорний перець, паприка – за смаком.

Спосіб приготування:

Перекладіть м’який сир у миску, додайте туди дуже дрібно нарізаний кріп, подрібнений часник. Суміш трохи посоліть і добре поперчіть. Для пікантності можна додати дрібку гострого перцю і трохи солодкої паприки. Перемішайте сирну начинку.

Візьміть молоді кабачки, очистіть, зріжте кінчики. М’якоті кабачків повинно вийти близько 1,3–1,4 кг. Кабачки краще натерти на крупній тертці, так їх можна буде легко відтиснути від зайвої рідини. М’якоть складіть у миску і посоліть. Через 10-15 хвилин кабачки пустять сік, який треба відтиснути.

Додайте в натерті кабачки яйця й борошно. Поперчіть і покладіть 0,5 ч. л. готового розпушувача для тіста.

Ретельно змішайте всі компоненти до утворення кашоподібної суміші. Розділіть її на п’ять рівних частин і просмажте кожну на сковороді середнього розміру, щоб корж можна було легко перевернути. Також можна використовувати розсувне кільце, яке встановлюється на сковорідку із пласким дном.

Після того, як коржі охолонуть, змастіть кожен сирною масою. Поставте торт у холодильник на кілька годин (можна на ніч). Перед подачею торт можна прикрасити кропом, базиліком, скибочками помідорів, а також подрібненим у блендері пармезаном зі свіжим базиліком.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах