10:17 29.032016

М’ясні кульки у грибному соусі

Цікаве 2954

мясні кулькиІнгредієнти:

– 480 г яловичини,

– 40 г свіжого ссиїа,

– 50 г цибулі ріпчастої,

– 20 г борошна,

– 40 г смальцю,

– спеції – за смаком.

для соусу:

– 140 г цибулі ріпчастої,

– 20 г смальцю,

– 100 г свіжих грибів або 20 г сушених грибів,

– 20 г томату-пюре,

– 180 мл. бульйону.

Спосіб приготування:

До меленого м’яса додають нарізане сало та цибулю, сіль, товчений часник, воду і все добре перемішують.

З маси формують кульки, панірують у борошні і смажать на добре розігрітому смальці до золотистого кольору.

Свіжі або сушені гриби (відварені) нарізають і смажать з цибулею та томатом-пюре, заливають бульйоном і тушкують разом з м’ясними кульками до готовності.

Страву подають з гарніром і прикрашають зеленню петрушки або кропу.

Смачного.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Послугами Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року скористалися 3,1 тисячі шукачів роботи
13:53
Без несподіванок завершився чемпіонат Мукачева з шахів серед жінок
13:32
В Ужгородському міськрайонному суді провели зустріч із школярами
13:16
Двоє гравців ужгородської команди потрапили до символічної збірної тижня Першої ліги України з баскетболу
13:01
«Укрзалізниця» продовжила маршрут популярного поїзда до Ясеня
12:47
Мукачівські школярі вибороли 54 дипломи на обласних учнівських олімпіадах
12:03
На Закарпатті податок на землю поповнив місцеві бюджети майже на 109 млн гривень
11:43
Раніше судимий житель Тячева продавав підроблені банкноти ЄС
11:11
Закарпатці здобули призові місця на Всеукраїнській олімпіаді з математики
10:51
Пункт пропуску «Косино» на кордоні з Угорщиною тимчасово не працюватиме
10:23
Всі новини