10:17 29.032016

М’ясні кульки у грибному соусі

Цікаве 3312

мясні кулькиІнгредієнти:

– 480 г яловичини,

– 40 г свіжого ссиїа,

– 50 г цибулі ріпчастої,

– 20 г борошна,

– 40 г смальцю,

– спеції – за смаком.

для соусу:

– 140 г цибулі ріпчастої,

– 20 г смальцю,

– 100 г свіжих грибів або 20 г сушених грибів,

– 20 г томату-пюре,

– 180 мл. бульйону.

Спосіб приготування:

До меленого м’яса додають нарізане сало та цибулю, сіль, товчений часник, воду і все добре перемішують.

З маси формують кульки, панірують у борошні і смажать на добре розігрітому смальці до золотистого кольору.

Свіжі або сушені гриби (відварені) нарізають і смажать з цибулею та томатом-пюре, заливають бульйоном і тушкують разом з м’ясними кульками до готовності.

Страву подають з гарніром і прикрашають зеленню петрушки або кропу.

Смачного.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві патрульні знайшли й повернули дитину матері
16:55
Відбулося відкриття меморіалу загиблим героям військової частини 3115 НГУ
16:30
На Закарпатті затримали двох «мандрівників», які мали намір незаконно потрапити за кордон
16:13
У Тячеві затримали чоловіка, який перебував у розшуку
15:54
В Ужгороді нагородили переможців Першого відкритого конкурсу юних органістів
15:40
На Ужгородщині відбулася урочиста церемонія відкриття навчального року Центру професійної освіти імені Еде Егана
15:26
Планові масові вибухи: мешканців Оноківської ТГ та Ужгородщини попереджають про роботи на кар’єрі
14:42
Місцевого чоловіка, який зник під час збору грибів, знайшли гірські рятувальники Тячівщини
14:29
Закарпатські гандболістки зійдуться в боротьбі з рівнянками
14:11
На Закарпатті судитимуть групу зловмисників, які ошукали волонтерів на понад 1,1 мільйона гривень
13:55
Всі новини
Головне