10:17 29.032016

М’ясні кульки у грибному соусі

Цікаве 3357

мясні кулькиІнгредієнти:

– 480 г яловичини,

– 40 г свіжого ссиїа,

– 50 г цибулі ріпчастої,

– 20 г борошна,

– 40 г смальцю,

– спеції – за смаком.

для соусу:

– 140 г цибулі ріпчастої,

– 20 г смальцю,

– 100 г свіжих грибів або 20 г сушених грибів,

– 20 г томату-пюре,

– 180 мл. бульйону.

Спосіб приготування:

До меленого м’яса додають нарізане сало та цибулю, сіль, товчений часник, воду і все добре перемішують.

З маси формують кульки, панірують у борошні і смажать на добре розігрітому смальці до золотистого кольору.

Свіжі або сушені гриби (відварені) нарізають і смажать з цибулею та томатом-пюре, заливають бульйоном і тушкують разом з м’ясними кульками до готовності.

Страву подають з гарніром і прикрашають зеленню петрушки або кропу.

Смачного.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Виноградівщина втратила Героя: офіційно підтверджено загибель Івана Дорогого
15:54
На Мукачівщині рятувальники ліквідували пожежу в гаражі та запобігли перекиданню вогню на житловий будинок
15:35
У Берегові відбувся масштабний тенісний турнір: перемоги, емоції та підтримка ЗСУ
15:14
У Мукачеві за тиждень оштрафували 336 водіїв за порушення правил паркування
14:50
У селі Іза запроваджують посилені протиепідемічні заходи через спалах вірусного гепатиту А
14:26
У Берегові відкрили виставку про греко-католицьку церкву
14:04
В Ужгороді поліцейські запобігли спробі самогубства: дівчину вчасно доставили до медиків
13:49
На Закарпатті за тиждень розшукали 14 водіїв, які втекли з місця ДТП
13:23
Іршавські спортсмени вибороли медалі на Чемпіонаті Європи з кобудо в Італії
13:06
У Берегові відкрилася виставка робіт представників п’яти поколінь родини Ґоґол
12:30
Всі новини