М’ясні кульки у грибному соусі
Інгредієнти:
– 480 г яловичини,
– 40 г свіжого ссиїа,
– 50 г цибулі ріпчастої,
– 20 г борошна,
– 40 г смальцю,
– спеції – за смаком.
для соусу:
– 140 г цибулі ріпчастої,
– 20 г смальцю,
– 100 г свіжих грибів або 20 г сушених грибів,
– 20 г томату-пюре,
– 180 мл. бульйону.
Спосіб приготування:
До меленого м’яса додають нарізане сало та цибулю, сіль, товчений часник, воду і все добре перемішують.
З маси формують кульки, панірують у борошні і смажать на добре розігрітому смальці до золотистого кольору.
Свіжі або сушені гриби (відварені) нарізають і смажать з цибулею та томатом-пюре, заливають бульйоном і тушкують разом з м’ясними кульками до готовності.
Страву подають з гарніром і прикрашають зеленню петрушки або кропу.
Смачного.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися