10:17 29.032016

М’ясні кульки у грибному соусі

Цікаве 3102

мясні кулькиІнгредієнти:

– 480 г яловичини,

– 40 г свіжого ссиїа,

– 50 г цибулі ріпчастої,

– 20 г борошна,

– 40 г смальцю,

– спеції – за смаком.

для соусу:

– 140 г цибулі ріпчастої,

– 20 г смальцю,

– 100 г свіжих грибів або 20 г сушених грибів,

– 20 г томату-пюре,

– 180 мл. бульйону.

Спосіб приготування:

До меленого м’яса додають нарізане сало та цибулю, сіль, товчений часник, воду і все добре перемішують.

З маси формують кульки, панірують у борошні і смажать на добре розігрітому смальці до золотистого кольору.

Свіжі або сушені гриби (відварені) нарізають і смажать з цибулею та томатом-пюре, заливають бульйоном і тушкують разом з м’ясними кульками до готовності.

Страву подають з гарніром і прикрашають зеленню петрушки або кропу.

Смачного.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Закарпатті розповіли про особливості вступу до вищих військових навчальних закладів
17:48
На Донеччині загинув воїн з Іршавщини Іван Повх
17:19
На Закарпатті викрили лікаря, який за хабарі допомагав військовозобов’язаним фіктивно оформлювати інвалідність
16:50
На Закарпатті затримали двох фігурантів, причетних до переправлення військовозобов’язаних через кордон
16:18
Ужгородські кікбоксери вибороли нагороди на світових та всеукраїнських турнірах
15:56
Понад 5 тисяч водіїв на Закарпатті оштрафували за перевищення швидкості у червні
15:33
Переселенець, уродженець росії, напав на ужгородку, жорстоко побив її і пограбував
15:11
Шлях закарпатського футболіста від сільського майданчика до ментального лідера аматорської команди
14:45
Скульптор Василь Олашин представив в Ужгороді виставку до двох ювілеїв
14:23
Трьох проросійських інтернет-агітаторів викрили на Закарпатті
14:02
Всі новини
Головне