10:17 29.032016

М’ясні кульки у грибному соусі

Цікаве 2828

мясні кулькиІнгредієнти:

– 480 г яловичини,

– 40 г свіжого ссиїа,

– 50 г цибулі ріпчастої,

– 20 г борошна,

– 40 г смальцю,

– спеції – за смаком.

для соусу:

– 140 г цибулі ріпчастої,

– 20 г смальцю,

– 100 г свіжих грибів або 20 г сушених грибів,

– 20 г томату-пюре,

– 180 мл. бульйону.

Спосіб приготування:

До меленого м’яса додають нарізане сало та цибулю, сіль, товчений часник, воду і все добре перемішують.

З маси формують кульки, панірують у борошні і смажать на добре розігрітому смальці до золотистого кольору.

Свіжі або сушені гриби (відварені) нарізають і смажать з цибулею та томатом-пюре, заливають бульйоном і тушкують разом з м’ясними кульками до готовності.

Страву подають з гарніром і прикрашають зеленню петрушки або кропу.

Смачного.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
Всі новини