33991
10:36 24.112020

Сирна запіканка з гарбузом

Цікаве 3443

Інгредієнти:

– 500 г гарбуза,

– 400 г сиру,

– 2 яйця,

– 2 ст. л. борошна,

– 3 ст. л. цукру,

– 1 ч. л. ванільного цукру,

– 1 ст. л. вершкового масла,

– 1 дрібка солі,

– 1 плитка шоколаду.

Спосіб приготування

Гарбуз добре помийте та обсушіть кухонним рушником. Викладіть на деко і запікайте в духовці при температурі 180°С протягом 30 хвилин. Потім ложкою виберіть м’якоть гарбуза.

Додайте до неї яйця, цукор, ванільний цукор, дрібку солі. Всипте борошно. Якщо хочете надати запіканці більш ніжної структури, можете використати рисове борошно замість пшеничного.

Змішайте всі інгредієнти занурювальним блендером до однорідної кремової маси. Перекладіть її у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Помістіть у духовку, розігріту до 180°С, на 35–40 хвилин, до появи рум’яної скоринки.

При подачі за бажанням прикрасьте запіканку тертим шоколадом.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Світло віри та сили»: виставка сакральних пам’яток із власної колекції в Ужгородському скансені
18:02
У стилі печворк. Хустянка шиє будинки та прикраси на стіни
17:34
У Перечинській громаді провели профілактичні рейди: перевірили умови проживання сімей із дітьми
17:11
Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради
16:56
Закарпаття прийняло нові родини переселенців
16:40
На Закарпатті патрульні винесли 66 постанов за їзду без ременів безпеки
16:26
Понад рік вважався зниклим безвісти: у Мукачеві попрощалися з полеглим Євгеном Мазієм
16:00
На кордоні з Угорщиною затримали двох порушників та їхнього переправника
15:03
У Мукачеві відзначають найкращих педагогів щорічною премією «За ініціативу, творчість і педагогічний пошук»
14:49
Майстриня зі Сваляви створює вишукані речі з ниток, тканини та бісеру
14:11
Всі новини