31565
23:12 24.042020

Яблучний пиріг

Цікаве 12249

Інгредієнти:

– маргарин – 180 г,

– борошно – 3 скл.,

– яєчні жовтки –  4 шт.,

– сметана – 3 ст. л.,

– цукор – 1 скл.,

– сода, погашена оцтом, – 1 ч. л.,

– яблука – 1 кг.

Спосіб приготування

Розтопіть маргарин та додайте всі рідкі інгредієнти: жовтки, сметану, цукор, соду. Всипте до маси борошно й замісіть тісто. Воно має бути еластичним. Розділіть тісто на дві частини та розкатайте.

Приготуйте начинку: очистіть яблука від шкірки й наріжте кубиками. Додайте цукор та корицю за смаком.

Розкатане тісто викладіть у форму з високими бортиками. Зверху розподіліть яблучну начинку. Якщо у вас залишилися білки, можна збити їх і додати до яблук. Накрийте пиріг другою частиною тіста.

Випікайте в розігрітій до 180°С духовці приблизно 40 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Дослівно Петро Габрин Про науковий вісник музею
18:57
Хустянка вирощує плакучі груші
17:14
У Перечинській громаді провели відлов, стерилізацію та вакцинацію безпритульних тварин
16:31
В Ужгороді встановили сучасну модульну громадську вбиральню
15:40
8,5 років ув’язнення за ножове поранення та грабіж співмешканки на Мукачівщині: апеляція залишила вирок без змін
14:59
Візит-центр і школу верхової їзди Меморіального парку села Чома цього навчального року відвідають близько 4 тисяч школярів
14:01
На Закарпатті триває викриття тіньових маршрутів для ухилянтів від мобілізації
13:11
На кордоні зі Словаччиною затримали закарпатку з майже чотирма ящиками безакцизних сигарет
12:26
В Ужгороді патрульна допомогла повернути загублене пенсійне посвідчення власнику
11:05
На Закарпатті обговорили проблеми з виплатою державних допомог
10:51
Всі новини
Головне