
09:15 14.032019
Салат із редьки та горіхів
Цікаве
2506
Інгредієнти:
– редька – 350-400 г,
– морква – 100 г,
– грецькі горіхи – півсклянки,
– селера (стебла) – 1 невелике стебло або за смаком,
– сметана (не густа),
– сіль, чорний мелений перець.
Спосіб приготування
Моркву почистити, натерти на дрібній терці (краще використати терку для корейської моркви). Редьку очистити і також натерти.
В посудину викласти горіхи, дрібно порізане стебло селери, кілька столових ложок сметани. Все подрібнити блендером до пюреподібного стану.
У велику посудину викласти натерту моркву і редьку та подрібнені горіхи із селерою. Посолити та поперчити за смаком.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Найбільший страх закарпатців – залишитися без грошей
10:18
Гороскоп (6 – 12 жовтня)
10:00
Відбулося відкриття виставки «Осінь – 2025»
09:45
Представники Тячівської міськради розпочали візит у Румунії
09:24
Закарпатська письменниця Сільвія Курмаї-Раті презентувала новий щоденниковий роман
08:52
Правоохоронці встановлюють обставини зухвалих хуліганських дій у с. Розтока
19:00
В Ужгороді завдяки небайдужому очевидцю встановили водія, який залишив місце ДТП
18:25
Малому Раківцю – 700 років! На святі презентували книжку і фільм про село
17:58
«Війна в металі... Війна, як вона є»: мобільна виставка в Ужгороді
14:21
Офіційна відповідь: омбудсмен поінформував ТУКЗ-КМКС про справу Йосипа Шебештена
13:02
Всі новини
Головне
Публікації
Найбільший страх закарпатців – залишитися без грошей
10:18
Закарпатська письменниця Сільвія Курмаї-Раті презентувала новий щоденниковий роман
08:52
Малому Раківцю – 700 років! На святі презентували книжку і фільм про село
17:58
Хустянка вирощує мочалки
11:48
На Ужгородщині відбулася урочиста церемонія відкриття навчального року Центру професійної освіти імені Еде Егана
15:26
Всі Публікації
Фото
Відео