
09:56 25.052016
Італійський соус «Песто»
Цікаве
1878
Інгредієнти:
– базилік – 4 пучки,
– пармезан або будь-який твердий сир – 100 г,
– часник – 5 зубчиків,
– кедрові горіхи – 150 г,
– сіль,
– олія.
Спосіб приготування:
Базилік дрібно нарізаємо. Сир натираємо на дрібній тертці. Горіхи обсмажуємо й охолоджуємо. З’єднуємо все в блендері й збиваємо до дрібної крихти. Солимо, додаємо невеликими порціями олію. Збиваємо до тих пір, поки не вийде паста.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті сталася автотроща за участі потягу
13:35
В Ужгороді виявили водія, позбавленого права керування
12:23
На Закарпатті 8820 водіїв порушили швидкісний режим цьогоріч
10:53
Гороскоп (21 – 27 квітня)
10:00
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Закарпатські рятувальники допомогли жінці в горах
09:23
У зоні бойових дій нагородили закарпатських поліцейських
08:52
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Всі новини
Головне
Публікації
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Всі Публікації
Фото
Відео