
09:56 25.052016
Італійський соус «Песто»
Цікаве
2011
Інгредієнти:
– базилік – 4 пучки,
– пармезан або будь-який твердий сир – 100 г,
– часник – 5 зубчиків,
– кедрові горіхи – 150 г,
– сіль,
– олія.
Спосіб приготування:
Базилік дрібно нарізаємо. Сир натираємо на дрібній тертці. Горіхи обсмажуємо й охолоджуємо. З’єднуємо все в блендері й збиваємо до дрібної крихти. Солимо, додаємо невеликими порціями олію. Збиваємо до тих пір, поки не вийде паста.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді стартував проєкт з комплексної підтримки ветеранів війни
17:01
Аудитори виявили на Закарпатті порушення та неефективні рішення на сотні мільйонів гривень
16:40
На Ужгородщині чоловік встромив дружині брата ніж у шию і спокійно ліг спати
16:16
Берегівська громада робить перші кроки до розвитку веслування на байдарках і каное
15:45
Закарпатські митники виявили понад 60 порушень строків тимчасового ввезення транспортних засобів
14:48
На Закарпатті прощатимуться з Героєм Василем Фетьком
14:46
На Рахівщині вогнеборці врятували від пожежі трьох свиней
14:21
ФК «Ужгород» їде до Києва, а СК «Вільхівці» гратиме вдома
13:59
В Ужгороді запрацював безкоштовний мобільний застосунок для пацієнтів
13:35
Закарпатський баскетболіст виступає на юнацькому чемпіонаті Європи
12:56
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
У Нижньому Селищі 30-річний чоловік зарізав 29-річного односельця
12:47
Ужгородка шиє іграшки з хутра для німецьких дітей
11:17
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
Всі Публікації
Фото
Відео