09:56 25.052016
Італійський соус «Песто»
Цікаве
1728
Інгредієнти:
– базилік – 4 пучки,
– пармезан або будь-який твердий сир – 100 г,
– часник – 5 зубчиків,
– кедрові горіхи – 150 г,
– сіль,
– олія.
Спосіб приготування:
Базилік дрібно нарізаємо. Сир натираємо на дрібній тертці. Горіхи обсмажуємо й охолоджуємо. З’єднуємо все в блендері й збиваємо до дрібної крихти. Солимо, додаємо невеликими порціями олію. Збиваємо до тих пір, поки не вийде паста.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Рахівські гірські рятувальники відшукали в горах туриста з Дніпропетровщини
11:35
Масштабна спортивна подія відбулася в Ужгороді
11:26
На російській Курщині поліг Герой Юрій Харандюк з Поляни на Мукачівщині
10:25
У Шаланках вшанували пам'ять Йосипа Борто
10:04
Гороскоп (25 листопада – 1 грудня)
10:00
Протягом доби на Рахівщині внаслідок пожеж загинули двоє людей
09:56
У Мукачеві відбувся благодійний концерт «Разом до Перемоги»
08:55
Минайці переможно завершили змагальний 2024-й рік
08:46
На Закарпатті до довічного ув’язнення засудили депутата, який підірвав гранати під час засідання сесії сільради
20:50
Ужгородські податківці інформують громадян про особливості подання документів на отримання податкової знижки
20:31
Всі новини
Головне
Публікації
Минайці переможно завершили змагальний 2024-й рік
08:46
«Свіча пам’яті»: В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Голодоморів
11:54
У Свалявському меморіальному парку відзначили 80-ту річницю найбільшої трагедії закарпатських угорців
14:42
Мухомори у вухах і котики на шиї. Мукачівка створює унікальні авторські прикраси
12:55
Проєкт «Музична магія» вже вшосте організували у Берегові
12:24
Всі Публікації
Фото
Відео