
09:56 25.052016
Італійський соус «Песто»
Цікаве
2034
Інгредієнти:
– базилік – 4 пучки,
– пармезан або будь-який твердий сир – 100 г,
– часник – 5 зубчиків,
– кедрові горіхи – 150 г,
– сіль,
– олія.
Спосіб приготування:
Базилік дрібно нарізаємо. Сир натираємо на дрібній тертці. Горіхи обсмажуємо й охолоджуємо. З’єднуємо все в блендері й збиваємо до дрібної крихти. Солимо, додаємо невеликими порціями олію. Збиваємо до тих пір, поки не вийде паста.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Найбільший страх закарпатців – залишитися без грошей
10:18
Гороскоп (6 – 12 жовтня)
10:00
Відбулося відкриття виставки «Осінь – 2025»
09:45
Представники Тячівської міськради розпочали візит у Румунії
09:24
Закарпатська письменниця Сільвія Курмаї-Раті презентувала новий щоденниковий роман
08:52
Правоохоронці встановлюють обставини зухвалих хуліганських дій у с. Розтока
19:00
В Ужгороді завдяки небайдужому очевидцю встановили водія, який залишив місце ДТП
18:25
Малому Раківцю – 700 років! На святі презентували книжку і фільм про село
17:58
«Війна в металі... Війна, як вона є»: мобільна виставка в Ужгороді
14:21
Офіційна відповідь: омбудсмен поінформував ТУКЗ-КМКС про справу Йосипа Шебештена
13:02
Всі новини
Головне
Публікації
Найбільший страх закарпатців – залишитися без грошей
10:18
Закарпатська письменниця Сільвія Курмаї-Раті презентувала новий щоденниковий роман
08:52
Малому Раківцю – 700 років! На святі презентували книжку і фільм про село
17:58
Хустянка вирощує мочалки
11:48
На Ужгородщині відбулася урочиста церемонія відкриття навчального року Центру професійної освіти імені Еде Егана
15:26
Всі Публікації
Фото
Відео