
09:57 25.052016
Помідори смажені
Цікаве
2194
Інгредієнти:
– 800 г свіжих помідорів,
– 150 г пшеничного борошна,
– 2 яйця,
– 100 мл молока,
– 70 г олії,
– 4 зубчики часнику,
– 120 г сардельок,
– спеції: вегета, перець чорний мелений, зелень петрушки, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Великі тверді помідори миють, нарізають кружечками вздовж ребер завтовшки 1 см, солять і присипають вегетою.
Борошно змішують із збитим яйцем, молоком, товченим часником, дрібно посіченою зеленню петрушки, чорним перцем, сіллю. Тісто має вийти, як густа сметана.
Кружечки помідорів обмочують у тісті й обсмажують на олії з обох боків до готовності.
Подають на стіл гарячими разом зі смаженими сардельками.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Рахівщині вогнеборці врятували від пожежі трьох свиней
14:21
ФК «Ужгород» їде до Києва, а СК «Вільхівці» гратиме вдома
13:59
В Ужгороді запрацював безкоштовний мобільний застосунок для пацієнтів
13:35
Закарпатський баскетболіст виступає на юнацькому чемпіонаті Європи
12:56
В Ужгороді зіткнулися автобус та легковик
12:31
На Закарпатті на реалізацію проєкту «єРобота: Власна справа» спрямовано 107,1 млн грн.
12:15
На Берегівщині викрили групу, яка відбирала майно в самотніх пенсіонерів
11:44
На Закарпатті 16-річний велосипедист ледь не загинув, тримаючись за мотоцикл
11:19
Закарпатські шпажисти стали чемпіонами міжнародного турніру в Таллінні
11:00
Кількість першачків в Ужгороді зменшилася
10:28
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
У Нижньому Селищі 30-річний чоловік зарізав 29-річного односельця
12:47
Ужгородка шиє іграшки з хутра для німецьких дітей
11:17
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
Всі Публікації
Фото
Відео