
09:57 25.052016
Помідори смажені
Цікаве
2047
Інгредієнти:
– 800 г свіжих помідорів,
– 150 г пшеничного борошна,
– 2 яйця,
– 100 мл молока,
– 70 г олії,
– 4 зубчики часнику,
– 120 г сардельок,
– спеції: вегета, перець чорний мелений, зелень петрушки, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Великі тверді помідори миють, нарізають кружечками вздовж ребер завтовшки 1 см, солять і присипають вегетою.
Борошно змішують із збитим яйцем, молоком, товченим часником, дрібно посіченою зеленню петрушки, чорним перцем, сіллю. Тісто має вийти, як густа сметана.
Кружечки помідорів обмочують у тісті й обсмажують на олії з обох боків до готовності.
Подають на стіл гарячими разом зі смаженими сардельками.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті 8820 водіїв порушили швидкісний режим цьогоріч
10:53
Гороскоп (21 – 27 квітня)
10:00
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Закарпатські рятувальники допомогли жінці в горах
09:23
У зоні бойових дій нагородили закарпатських поліцейських
08:52
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
В Ужгороді водій мав із собою наркотичні речовини та керував під їх впливом
15:16
Всі новини
Головне
Публікації
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Всі Публікації
Фото
Відео