
09:57 25.052016
Помідори смажені
Цікаве
2141
Інгредієнти:
– 800 г свіжих помідорів,
– 150 г пшеничного борошна,
– 2 яйця,
– 100 мл молока,
– 70 г олії,
– 4 зубчики часнику,
– 120 г сардельок,
– спеції: вегета, перець чорний мелений, зелень петрушки, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Великі тверді помідори миють, нарізають кружечками вздовж ребер завтовшки 1 см, солять і присипають вегетою.
Борошно змішують із збитим яйцем, молоком, товченим часником, дрібно посіченою зеленню петрушки, чорним перцем, сіллю. Тісто має вийти, як густа сметана.
Кружечки помідорів обмочують у тісті й обсмажують на олії з обох боків до готовності.
Подають на стіл гарячими разом зі смаженими сардельками.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Католицький Карітас Угорщини продовжує підтримувати заклади охорони здоров’я на Закарпатті
15:26
Огляд туру чемпіонату Закарпаття з футболу
15:17
Через негоду в двох районах Закарпаття попадали дерева
15:11
«Кава без краваток»
14:55
Закарпатські митники виявили незаконний експорт 160 тонн агропродукції за фіктивними документами
14:44
На Закарпатті блокували канал втечі ухилянтів за кордон
14:19
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
На Закарпатті викрили 2 корупційні схеми у міграційній службі
13:46
На Рахівщині ліквідували канал переправи військовозобов'язаних за кордон
13:24
У Мукачеві за тиждень народилося 30 немовлят
12:57
Всі новини
Головне
Публікації
Огляд туру чемпіонату Закарпаття з футболу
15:17
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
До Малого Березного на відпустовий празник приїхали паломники з усього Закарпаття
11:38
Як закарпатці прикрасили свої обійстя та оселі до Зелених свят
10:23
Позиція Форуму угорських представників
09:59
Всі Публікації
Фото
Відео