Тушкований рубець
Інгредієнти:
– 640 г яловичого рубця,
– 20 г пшеничного борошна,
– 200 г кісток,
– 40 г твердого сиру,
– 80 г моркви,
– 20 г мелених сухарів,
– 80 г петрушки (корінь),
– 80 г ріпчастої цибулі,
– 50 г смальцю, зелень петрушки,
– сіль, чорний перець та червоний солодкий мелений перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Свіжий рубець після вимочування заливають бульйоном з кісток, варять 3–4 год., охолоджують.
Моркву, петрушку, цибулю відварюють у невеликій кількості води. Охолоджений рубець нарізають смужками і змішують з подрібненими вареними овочами.
Пшеничне борошно пасерують на смальці, додають червоний та чорний перець, зелень петрушки, сіль, перемішують і з’єднують з рубцем.
Усю масу перекладають у змащену жиром сковороду або жаростійку каструлю, посипають тертим твердим сиром та сухарями, ставлять у гарячу духовку й тушкують до готовності. Готову страву подають гарячою.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися