1867
10:27 11.052016

Тушкований рубець

Цікаве 2524

тушкований рубецьІнгредієнти:

– 640 г яловичого рубця,

– 20 г пшеничного борошна,

– 200 г кісток,

– 40 г твердого сиру,

– 80 г моркви,

– 20 г мелених сухарів,

– 80 г петрушки (корінь),

– 80 г ріпчастої цибулі,

– 50 г смальцю, зелень петрушки,

– сіль, чорний перець та червоний солодкий мелений перець  – за смаком.

Спосіб приготування:

Свіжий рубець після вимочування заливають бульйоном з кісток, варять 3–4 год., охолоджують.

Моркву, петрушку, цибулю відварюють у невеликій кількості води. Охолоджений рубець нарізають смужками і змішують з подрібненими вареними овочами.

Пшеничне борошно пасерують на смальці, додають червоний та чорний перець, зелень петрушки, сіль, перемішують і з’єднують з рубцем.

Усю масу перекладають у змащену жиром сковороду або жаростійку каструлю, посипають тертим твердим сиром та сухарями, ставлять у гарячу духовку й тушкують до готовності. Готову страву подають гарячою.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Відбувся турнір з шашок-64, памяті видатного закарпатського шашиста Михайла Рішка
12:16
Конференція «Індивідуальні долі – колективні травми» в Університеті Ракоці: науковий погляд на радянізацію та її наслідки
11:55
Школярів Закарпаття запрошують на Всеукраїнський урок медіаграмотності 2025
11:46
У селі Іза місцеві жителі перекрили дорогу через карантинні обмеження
11:19
У Берегові підприємець сплатив понад 322 тис. грн за незаконне користування землею — прокуратура
10:59
В Ужгороді стартував чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 17 років
10:33
«Голос душі»: презентація книжки Павла Конча
10:17
У Мукачеві наркоторгівця засудили до 7 років ув’язнення
09:44
На Ужгородщині відбулося офіційне технічне відкриття стрільбища
09:27
На Рахівщині рятувальники та медики дев’ять годин боролися за життя туриста, який заблукав у горах
09:00
Всі новини