1867
10:27 11.052016

Тушкований рубець

Цікаве 2201

тушкований рубецьІнгредієнти:

– 640 г яловичого рубця,

– 20 г пшеничного борошна,

– 200 г кісток,

– 40 г твердого сиру,

– 80 г моркви,

– 20 г мелених сухарів,

– 80 г петрушки (корінь),

– 80 г ріпчастої цибулі,

– 50 г смальцю, зелень петрушки,

– сіль, чорний перець та червоний солодкий мелений перець  – за смаком.

Спосіб приготування:

Свіжий рубець після вимочування заливають бульйоном з кісток, варять 3–4 год., охолоджують.

Моркву, петрушку, цибулю відварюють у невеликій кількості води. Охолоджений рубець нарізають смужками і змішують з подрібненими вареними овочами.

Пшеничне борошно пасерують на смальці, додають червоний та чорний перець, зелень петрушки, сіль, перемішують і з’єднують з рубцем.

Усю масу перекладають у змащену жиром сковороду або жаростійку каструлю, посипають тертим твердим сиром та сухарями, ставлять у гарячу духовку й тушкують до готовності. Готову страву подають гарячою.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини