1867
10:27 11.052016

Тушкований рубець

Цікаве 2353

тушкований рубецьІнгредієнти:

– 640 г яловичого рубця,

– 20 г пшеничного борошна,

– 200 г кісток,

– 40 г твердого сиру,

– 80 г моркви,

– 20 г мелених сухарів,

– 80 г петрушки (корінь),

– 80 г ріпчастої цибулі,

– 50 г смальцю, зелень петрушки,

– сіль, чорний перець та червоний солодкий мелений перець  – за смаком.

Спосіб приготування:

Свіжий рубець після вимочування заливають бульйоном з кісток, варять 3–4 год., охолоджують.

Моркву, петрушку, цибулю відварюють у невеликій кількості води. Охолоджений рубець нарізають смужками і змішують з подрібненими вареними овочами.

Пшеничне борошно пасерують на смальці, додають червоний та чорний перець, зелень петрушки, сіль, перемішують і з’єднують з рубцем.

Усю масу перекладають у змащену жиром сковороду або жаростійку каструлю, посипають тертим твердим сиром та сухарями, ставлять у гарячу духовку й тушкують до готовності. Готову страву подають гарячою.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне