14749
11:44 5.072017

Крученики с грибами

Цікаве 3094

крученикиІнгредієнти:

– м’ясо для відбивних – 600-700 г,

– шампіньйони – 500 г,

– цибуля – 1 шт.,

– твердий сир – 60 г,

– часник – 3-4 зубчики,

– сметана 21% – 150 г,

– борошно – 1 ч. л.,

– масло – 20 г,

– рослинна олія – 2-3 ст. л.,

– сіль, перець – за смаком,

– зелень – 1 пучок.

Спосіб приготування.

Робимо битки. Для початку нарізаємо стейк завтовшки не більше 1,5 см. Відбиваємо м’ясо з обох сторін і приправляємо сіллю та перцем.

Для начинки потрібно нарізати цибулю та печериці невеликими шматочками. Обсмажити на сковороді у вершковому маслі спочатку цибулю, потім додати гриби і смажити до повного випаровування рідини. Щедро посипати подрібненим часником і зеленню. Охолодити.

Натертий сир змішати з грибами. Посолити і поперчити. На кожен шматок битка викласти начинку. Загорнути рулетиком і скріпити зубочисткою або ниткою, щоб крученик тримав форму при обсмажуванні. Смажити до рум’яної скоринки.

Після обсмажування крученики з грибами слід протушкувати 30 хвилин у бульйоні. За 10 хвилин до готовності змішати борошно і сметану та додати в бульйон з кручениками. Тушкувати 10 хвилин. На стіл подавати з гарніром і сметанним соусом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах