Крученики с грибами
Інгредієнти:
– м’ясо для відбивних – 600-700 г,
– шампіньйони – 500 г,
– цибуля – 1 шт.,
– твердий сир – 60 г,
– часник – 3-4 зубчики,
– сметана 21% – 150 г,
– борошно – 1 ч. л.,
– масло – 20 г,
– рослинна олія – 2-3 ст. л.,
– сіль, перець – за смаком,
– зелень – 1 пучок.
Спосіб приготування.
Робимо битки. Для початку нарізаємо стейк завтовшки не більше 1,5 см. Відбиваємо м’ясо з обох сторін і приправляємо сіллю та перцем.
Для начинки потрібно нарізати цибулю та печериці невеликими шматочками. Обсмажити на сковороді у вершковому маслі спочатку цибулю, потім додати гриби і смажити до повного випаровування рідини. Щедро посипати подрібненим часником і зеленню. Охолодити.
Натертий сир змішати з грибами. Посолити і поперчити. На кожен шматок битка викласти начинку. Загорнути рулетиком і скріпити зубочисткою або ниткою, щоб крученик тримав форму при обсмажуванні. Смажити до рум’яної скоринки.
Після обсмажування крученики з грибами слід протушкувати 30 хвилин у бульйоні. За 10 хвилин до готовності змішати борошно і сметану та додати в бульйон з кручениками. Тушкувати 10 хвилин. На стіл подавати з гарніром і сметанним соусом.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися