23616
15:43 21.082018

Уперше всесвітній конкурс краси виграла учасниця із синдромом Дауна

Цікаве 3866

19-річна модель Кеті Грант здобула перемогу на конкурсі «Teen Ultimate Beauty оf the World», фінал якого відбувся в місті Портадаун у Північній Ірландії.

Як повідомили зарубіжні видання, представниця Північної Ірландії Кеті обійшла 40 своїх конкуренток і стала першою в історії моделлю із синдромом Дауна, яка виграла на міжнародному конкурсі краси. Дівчина зізналася, що це для неї величезний сюрприз. «Я була в шоці. Моя сім’я знаходилася в аудиторії, плакала й підбадьорювала. Моя мрія здійснилася. І ця мрія – надихнути молодих людей, які мають синдром Дауна та інші особливі потреби, повірити в себе!» – заявила Кеті. За її словами, вона була впевнена, що перемогу присудять іншій дівчині. І до сих пір у шоці від рішення суддів. До цього конкурсу Грант брала участь у Тижні моди в Белфасті, а також знімалася для реклами.

Конкурс краси «Teen Ultimate Beauty оf the World» проводиться в трьох варіантах: для дітей, підлітків та учасниць старших 20 років. Крім того, поборотися за перемогу можуть дівчата з різних країн незалежно від ваги, зросту та сімейного стану.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах