17869
12:41 20.112017

В Ужгороді обирали найгарнішу кішечку. ФОТО

Цікаве 1956

Позмагатися за звання найгарнішого господарі привели понад три десятки чотирилапих.

cyrk

Щороку «Міс Кіс» у стінах Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” збирає не тільки господарів котів та кішечок, але й чимало тих, хто тільки планує стати щасливим власником тваринки. На заході можна не тільки побачити багато порід, але й дізнатися про їх особливості та потреби.

Обирають найкращих котів шляхом голосування відвідувачів, а номінацій – декілька. Серед них окрема – для безпородних. Кращим цьогоріч став Цирк. Його господиня Евеліна Гурницька на конкурс ходить змалечку. «Спочатку ходила зі своїм сіамським котом, потім – з бабусиним норвезьким лісовим, згодом – з британцем та персидським. А у ці роки – з Цирком, який поєднує у собі три породи, та Феліксом, якого ми знайшли на вулиці. Цирку – 14 років, Феліксу – 2. Ми записали Фелікса безпородним, але експерти зазначили, що його можна віднести до лісових норвежців. На ужгородську виставку-конкурс ходжу років 20 щонайменше, чи навіть 23. Щодо моїх котів, то вони є дружелюбними, гості МісКіс можуть їх гладити і брати на руки. Звісно, для чотирилапих і нас такий вихід у світ є стресом. Але ми отримуємо мільйон позитивних емоцій, а ще наші коти завжди беруть призові місця у своїх номінаціях. Цього року – теж: Цирк має перше місце серед безпородних, а Фелікс посів другу сходинку серед породистих напівдовгошерстних», – розповіла «Дню» пані Евеліна, повідомляє  day.kyiv.ua.

Також у неділю в ПАДІЮНі відкрилась тематична фотовиставка «Котографія на пам’ять». Для участі у фотоконкурсі було надіслано біля сотні робіт. Серед них оргкомітетом було відібрано 26 світлин, автори найкращих отримали заохочення.

Вікторія Жуйко

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах