17281
13:06 27.102017

Дівчата плачуть! Принц Гаррі призначив дату свого весілля

Цікаве 1745

Британське видання Mirror повідомило, що онук королеви Єлизавети II та американська акторка Меган Маркл вже обрали дату та місце весілля. Урочиста подія відбудеться у липні 2018-го. Пара разом більше року. І вже в листопаді подруга принца статочно переїде в Кенсінгтонський палац.

5

Також стало відомо, що Меган отримала остаточне «схвалення» від бабусі свого бойфренда – королеви Єлизавети II. Гаррі, Меган і її величність випили разом чаю і близько години розмовляли на різні теми, в тому числі, як запевняють інсайдери, і про весілля.

Обраниця Гаррі народилася в Лос-Анджелесі в простій родині. Її мама – темношкіра Доріа Радлан, викладає йогу. Батько Меган розлучився з її матір’ю, коли дівчинці було п’ять років. Том Маркл працював директором по світлу на зйомках двох популярних серіалів – «Одружені, з дітьми» та «Центральний госпіталь» і навіть отримав за свою роботу престижну телепремію «Еммі». Зараз Том уже на пенсії, живе в Мексиці неподалік від кордону з Каліфорнією. Меган дуже любить й пишається своїми батьками.

Також відомо, що 36-річна Меган відрізняється норовливим характером: вона вміє настояти на своєму і, вважають, їй буде дуже нелегко підлаштовуватися під суворий етикет королівського палацу. Крім того у Меган вже є досвід сімейного життя: в 2011 році актриса вийшла заміж за продюсера Тревора Енгельсон, але шлюб тривав недовго.

То ж, як бачимо, мійний горішок дістанеться королівській сім’ї.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах