33482
10:00 19.122021

Гороскоп (20 – 26 грудня)

Цікаве 3978

ОВЕН

Найголовніше – реалізація власних можливостей. Підтримку можуть надати колеги та зовсім сторонні люди. Однак не варто розслаблятися: імовірні непередбачувані ситуації. Зберігайте душевну рівновагу. У вихідні на вас очікує відпочинок, про який ви так довго мріяли.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша активність, можливо, буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Не пливіть проти течії – у такому разі отримаєте найкращий результат. Зросте активність недоброзичливців і конкурентів. Вихідні можуть виявитися вдалими для планування найближчого майбутнього та налагодження контактів.

БЛИЗНЮКИ

Ваше переможне просування кар’єрними сходами продовжиться з подвоєною силою. Але дотримуйтеся філософських поглядів на події, які відбуваються: що повинне, те й трапиться. Цього тижня на вас очікує яскрава та цікава подія. У вихідні будьте обережні: остерігайтеся інтриг і підлості.

РАК

Тиждень буде сповнений різноманітних подій. Намагайтеся бути гранично зібраними, пунктуальними та уважними. Незважаючи на свою сумлінність, ви можете припуститися серйозної помилки, яку потім виявиться дуже складно виправити. У вихідні краще обрати активний відпочинок.

ЛЕВ

Намагайтеся адекватно оцінювати свої сили: цей тиждень – не найкращий час для подвигів. Не потрапляйте зайвий раз на очі начальству. Займіться вирішенням проблем, які накопичилися останнім часом. При цьому краще зробити менше, але якісно. Вихідні бажано провести з родиною вдома.

ДІВА

Настане довгоочікуване благополуччя. На роботі почнуть здійснюватися давно задумані проєкти. Ваше вміння швидко вникати в ситуацію і брати її під контроль викличе загальне захоплення. Незрівнянність та шарм допоможуть вам почуватися впевнено. У вихідні хтось із близьких потребуватиме вашої поради.

ТЕРЕЗИ

У будь-якій ситуації не втрачайте голову й пильно контролюйте свої емоції. Протягом цього тижня ви здатні багато чого змінити, і самі відчуєте глибоке задоволення від того, що зможете привнести у своє життя. У вихідні вас відвідає небувале відчуття спокою та гармонії з собою. 

СКОРПІОН

Не шкодуйте про втрачені можливості, цілком імовірно, що ви не надто точно оцінюєте ситуацію. Змінити минуле можна, тільки змінивши до нього своє ставлення. У вихідні приділіть більше часу дітям: їм необхідна ваша увага, а також розумна порада та підтримка.

СТРІЛЕЦЬ

Цього тижня ви будете надзвичайно охочі до роботи, однак треба врахувати, що настав час злегка остудити свою запопадливість і реально розрахувати сили. Намагайтеся не спізнюватися, дотримуватися взятих на себе зобов’язань і бути пунктуальними. У вихідні ймовірні цікаві пропозиції.

КОЗЕРІГ

Гарний час для вирішення питань, які раніше викликали певні труднощі. Події на роботі відволічуть вас від сумних думок і подарують заряд оптимізму. Удача сприятиме вам у прийнятті відповідальних рішень. У вихідні зустріньтеся зі старими друзями, це дуже важливо.

ВОДОЛІЙ

Ділове навантаження створить певне напруження, і лише підвищена пильність дозволить вам пройти цей тиждень без втрат. Не бійтеся розставатися з непотрібними речами та старими пережитками. Не доводьте ситуацію до точки кипіння. Вихідні проведіть удома, відгородіться від зайвих контактів.

РИБИ

Якщо ви не дозволите собі добре відпочити, то потрапите в стресову ситуацію. Доведеться просити допомоги, самостійно вам тут не впоратися. Спробуйте менше говорити й більше слухати, і навіть беручи участь у суперечках, зберігайте нейтральну позицію. У вихідні влаштуйте генеральне прибирання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини