24707
14:31 19.092021

Гороскоп (20 – 26 вересня)

Цікаве 7552

ОВЕН

Товариськість дозволить змінити ситуацію на краще, нові зв’язки позитивно вплинуть на ваше матеріальне становище. На роботі керівництво буде задоволене вашою пунктуальністю і високим професійним рівнем. У вихідні будьте обережними. Краще присвятіть цей день родині й близьким.

ТЕЛЕЦЬ

Зібраність і зосередженість дозволять творити дива. Бажано регулювати обсяг навантаження на роботі. Невдача по дрібницях спровокує дратівливість, постарайтеся уникнути конфліктів. Небажано ризикувати фінансовим добробутом. У вихідні можливі конфлікти в особистому житті. 

БЛИЗНЮКИ

На роботі нагромадиться безліч справ, що зажадають особистої участі. Вам знадобляться рішучість і впевненість у своїх силах. Ваші зусилля не залишаться без адекватної реакції з боку керівництва, як мінімум, подяка вам забезпечена. Ймовірні проблеми у стосунках із дітьми і близькими родичами.

РАК

Перебіг подій порушиться несподіванками, які цілком можна було передбачити. Зайва самовпевненість може призвести до конфліктів із колегами. Стосунки з близькими можуть виявитися зовсім не безхмарними, але хмари розсіються, особливо якщо ви не полінуєтеся докласти до цього серйозні зусилля.

ЛЕВ

Постарайтеся не відмовляти нужденним у допомозі, якщо для вас це не становитиме непосильної ноші. Ви можете впевнено перейти до реалізації нових проєктів. Упорядковуйте грошові справи, плануйте майбутнє. Стосунки з родичами можуть ускладнитися. Вихідні краще провести вдома – у колі родини.

ДІВА

Від настрою буде залежати реалізація довгострокових планів. Постарайтеся уникати конфліктів на роботі. Не варто псувати стосунки з тими, хто не розділяє вашу точку зору. Можете розраховувати на допомогу близьких. Можливо, на вас чекає нелегкий вибір, тому чим непомітнішими ви будете, тим краще для вас. 

ТЕРЕЗИ

Не роздавайте обіцянок, вони можуть згодом обтяжити вас. Вам знадобиться цілеспрямованість. Не приймайте близько до серця поради оточуючих – вам краще знати, як вам належить діяти. Без жалю розставайтеся з минулим, будьте відкриті новому. У вихідні відвідайте дружню вечірку.

СКОРПІОН

Бажано співвідносити обіцянки з можливістю їхнього виконання. Постарайтеся зосередитися на роботі, тому це тиждень підготовки до вирішального кидка. Ви легко зможете заручитися підтримкою близьких. У вихідні на вас чекають нові враження, спілкування з новими людьми. 

СТРІЛЕЦЬ

На роботі та вдома можливі дрібні конфлікти, тому вам варто бути гранично обережними в словах і вчинках. Бажано уникати поспішності в рішеннях і емоційності в спілкуванні. У вихідні треба згадати про друзів, у вас з’явиться вільний час для розважальної поїздки в їхній компанії.

КОЗЕРІГ

Вашому керівництву може не сподобатися ваше свавілля і зайнятість особистими справами в робочі години. Адже вас можуть застати зненацька, та все ж на вас чекає довгоочікуваний успіх. До вихідних у родині має нарешті відновитися атмосфера любові, довіри й взаєморозуміння. 

ВОДОЛІЙ

Можна зітхнути з полегшенням – видно, що все повертається на свої місця, і справи налагоджуються. Бажано не вплутуватися до авантюрних або сумнівних історій. У вихідні постарайтеся перебороти бажання лізти зі своїми порадами в чужі справи, це може призвести до ускладнення стосунків із близькими.

РИБИ

Постарайтеся упокорити свою гординю, прислухатися до вимог керівництва, і тоді справи підуть на лад. Спробуйте вписуватися у тимчасові рамки, виключіть запізнення. Від вас може знадобитися оперативність у прийнятті рішень. У вихідні можливі розбіжності в родині, їх буде важко влагодити, але треба постаратися.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах