34804
10:00 7.022021

Гороскоп (8 - 14 лютого)

Цікаве 1741

ОВЕН

Настав час переглянути свої життєві цілі й відкинути ті, що стали недосяжними або нецікавими. Поставте перед собою нові завдання. Будьте готові зустрітися з певними труднощами. Однак зрештою ви здобудете бажаний результат.

ТЕЛЕЦЬ

Вам бажано обмежити активність. Якщо будете занадто квапитися, є ризик зробити помилку. Будуючи плани на майбутнє, залишіть у резерві ще трохи варіантів, щоб раптові зміни не змогли вибити вас з колії. У вихідні особливо важливий позитивний настрій.

БЛИЗНЮКИ

Доведеться зіштовхнутися з проблемою вибору між можливостями. Однак не забувайте, що від добра добра не шукають. Зверніться за порадою до близького друга, який давно і добре вас знає. У вихідні дрібні домашні справи займуть більшу частину вашого часу.

РАК

Дослухайтеся до себе, тоді ви відчуєте потік життя. Намагайтеся не давати обіцянок, адже вам буде складно дотримати свого слова. Охопити неосяжне неможливо, тому у вихідні завершуйте ті справи та проєкти, які вам до снаги. Знайдуться оригінальні способи вирішення старих проблем.

ЛЕВ

Усвідомте, що далеко не все залежить від вас. Плани, можливо, доведеться відкоригувати. Гарний період для духовних пошуків та творчості. У вихідні бажано не планувати зустрічей, краще зайнятися домашніми справами і провести час з родиною.

ДІВА

Бажано не приймати серйозних рішень і не робити необдуманих вчинків. Хоча вам захочеться в чомусь зізнатися близькій людині, краще поки що не розповідати про це. Будуть мінятися ваші погляди на певні матеріальні та духовні цінності, що може позитивно позначитися на долі.

ТЕРЕЗИ

Розважайтеся, гуляйте, відпочивайте. Є ризик загрузнути в суєті та дрібних домашніх турботах. У вихідні вирушайте в подорож або на прогулянку за місто. Ви прекрасно відпочинете на свіжому повітрі в гарній компанії друзів та близьких людей.

СКОРПІОН

Цього тижня певний ореол таємничості та загадковості вам не зашкодить, а тільки посприяє зацікавленості тих, хто поряд, у спілкуванні з вами. Конфліктну ситуацію у вихідні бажано вчасно обійти, довіряйте своїй інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ

Настав час підбити певні підсумки. Не шкодуйте за втраченими можливостями. Змінити минуле ви не можете, зате вам до снаги змінити своє ставлення до нього. Дослухайтеся до внутрішнього голосу. У вихідні приділіть більше уваги родині.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся бути цілеспрямованими та рішучими. Не сумнівайтеся в поставлених цілях, аналізуйте свої помилки й рухайтеся вперед. Цього тижня зможете допомогти іншим у виконанні їхніх планів. У такому разі ви й самі багато чого навчитеся та отримаєте задоволення.

ВОДОЛІЙ

Протягом цього періоду зможете досягти відчутного результату в тому, у що вкладали так багато сил. Однак не вплутуйтеся ні в які авантюри, будьте гранично обережні, адже є ризик втратити набагато більше, ніж придбати. У вихідні не забудьте про фізичні навантаження.

РИБИ

Настає сприятливий період для реалізації задуманого у творчій сфері. Цього тижня відчуєте, що у вас виходить усе, за що б ви не взялися. У вихідні зорі радять трохи віддихатися та влаштувати собі маленьку подорож або прогулянку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
У Міжгір’ї розкрили угон автомобіля
15:26
До місцевих бюджетів Закарпаття перераховано понад 1,3 млрд гривень податків
15:15
У Мукачеві провели чемпіонат міста з шахів серед жінок
14:58
У Мукачеві у затриманого наркоторговця вилучено понад 200 доз «товару»
14:47
Всі новини