Пудинг із гарбуза
Інгредієнти:
– гарбуз – 100 г,
– яблука – 2 шт.,
– манна крупа – 2 ст. л.,
– яйця – 2 шт.,
– молоко – 1 склянка,
– цукор – 2 ст. л,
– масло – 1 ч. л.
Спосіб приготування
Очистіть гарбуз від шкірки й наріжте його невеликими шматочками. Залийте їх молоком і тушкуйте на плиті до напівготовності.
Потім додайте натерті на великій тертці яблука. Поступово всипайте манку і постійно перемішуйте масу на маленькому вогні. Вимкніть вогонь і дайте пудингу охолонути. Тоді додайте збиті до піни яйця та 1 ст. ложку вершкового масла, добре перемішайте і відправте в духовку випікатися протягом 30 хвилин.
Гарбузовий пудинг добре поєднується з такими не менш корисними продуктами, як мед і горіхи.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися