33455
10:00 27.092020

Гороскоп на 28 вересня - 4 жовтня 2020

Цікаве 2578

ОВЕН

Висока працездатність дозволить вам упоратися з багатьма накопиченими справами. Бажано нікого не посвячувати у ваші плани й не ділитися задумами. Варто побоюватися конкурентів, особливо в особистому житті. У вихідні запросіть на обід рідних. Їм явно потрібна ваша увага.

ТЕЛЕЦЬ

Буде важко все встигнути. Адже навколо стільки нових вражень, цікавих людей і справ. Поділіться своєю енергією та гарним настроєм з оточуючими, і ви зможете знайти нових друзів. У вихідні вам буде просто необхідний відпочинок.

БЛИЗНЮКИ

Вам буде важко зберігати ясну голову і тверезість думок, тому що вас можуть заполонити почуття. Далекі плани можуть не здійснитися і не виправдати витрат часу та сил. У вихідні відверта розмова з близькими людьми дозволить розв’язати проблему, що давно тривожила вас.

РАК

Чим більше ви переробите робочих або побутових справ, тим більше у вас шансів на успіх у реальності, а не в уяві. Не варто активно обстоювати свою позицію в суперечці. Цілком може втілитися в життя ваше давнє бажання. Вихідні ви проведете в піднесеному настрої і з вірою в краще.

ЛЕВ

Досить напружений, але плідний період. Успіх у справах буде досягатися повільно, зате прийде надовго, і це додасть відчуття впевненості у власних силах. Постарайтеся не слухати плітки і не брати участь в інтригах. У вихідні порадуйте себе чим-небудь приємним, смачним, гарним.

ДІВА

У вас буде можливість спокійно і плідно працювати. Вашу працю гідно оцінить і керівництво. Прагнення до мети дозволить вам перебороти багато перешкод, але не переоцінюйте свої можливості, інакше на вихідні сил зовсім не залишиться. Не займайтеся самообманом.

ТЕРЕЗИ

Особливо важливим буде для вас спілкування. Ви можете побачити світ по-новому і відродити деякі старі ідеї. І навіть якщо ваші недавні досягнення відразу гідно не оцінили, незабаром сприятливий ефект виявиться. А у вихідні краще побути наодинці із собою або з найближчими людьми.

СКОРПІОН

Виявіть ініціативу, поділіться з керівництвом і близькими людьми своїми творчими планами та задумами. Обов’язково знайдуться бажаючі допомогти в їхньому здійсненні. У вихідні рекомендується затіяти ремонт, перестановку або хоча б генеральне прибирання.

СТРІЛЕЦЬ

Ви можете опинитися в полоні ліні та апатії. Доведеться шукати виправдання за недороблені справи і скасовані зустрічі. Навантаження на роботі буде поступово наростати. Постарайтеся викроїти трохи часу для себе, займіться саморозвитком і самовдосконаленням.

КОЗЕРІГ

Зберігайте в секреті свої плани і задуми, щоб їх вдало втілити в життя. Ви прекрасно впораєтеся самі. Не варто зациклюватися лише на поточних проблемах і роботі. Будуть наростати утома і дратівливість. Але ви можете розраховувати на підтримку друзів. Виділіть у вихідні їм більше часу.

ВОДОЛІЙ

Допомагаючи іншим, ви допоможете собі. Безкорисливе служіння своїм близьким людям допоможе вам забути про свої проблеми, дасть заряд позитивних емоцій, і зробить вас невразливим до впливу зовнішніх факторів. Гарний період для пошуку нової роботи і зміни діяльності.

РИБИ

Менше слів – більше справ. Тому що балаканина буде порожньою, але відбере чимало часу. Постарайтеся уникнути зустрічей із керівництвом, тому що ваша нестриманість може призвести до великого скандалу. У вихідні виявіть терпіння та толерантність.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Всі новини