45222
12:52 5.092025

Гомбовці

Цікаве 3818

Інгредієнти:

– сир кисломолочний – 500 г,

– яйце велике – 1 шт.,

– борошно пшеничне – 145 г,

– сіль – 1/2 ч. л.,

– панірувальні сухарі – 60 г,

– масло вершкове – 40 г.

Спосіб приготування

Якщо сир надто вологий, відтисніть його через марлю, щоб тісто не розпливалося.

Перекладіть сир у миску, розімніть товкачем для картоплі. Додайте яйце та борошно, замісіть тісто. Викладіть його на посипану борошном поверхню, сформуйте валики й наріжте на 15 частин.

З кожного шматочка сформуйте круглі гомбовці.

На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте панірувальні сухарі й обсмажуйте до золотистого кольору на середньому вогні. Зніміть з вогню.

Закип’ятіть у каструлі воду, додайте сіль. Обережно опустіть гомбовці у воду. Після того як вони спливуть, варіть 5 хвилин.

Готові гомбовці викладіть на тарілку. Полийте йогуртом чи сметаною і посипте обсмаженими сухарями.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах