31780
10:00 25.052020

Гороскоп на 25 - 31 травня 2020

Цікаве 12450

ОВЕН  

До нових знайомств бажано поставитися з обережністю. Урівноважуйте власні енергетичні ресурси та взяті на себе зобов’язання: не виключено, що ви звалили на свої плечі занадто великий обсяг роботи. Настала пора розслабитися в оточенні близьких, постарайтеся наповнити свій дім теплом турботи. 

ТЕЛЕЦЬ  

Іноді вам буде здаватися, що все неможливе насправді можна втілити в життя. На роботі бажано поставитися до своїх обов’язків з більшою увагою, а також намагатися не випускати з уваги дріб’язків. У вихідні відпочиньте від суєти та не відмовляйте навколишнім у їхньому прагненні побалувати вас. 

БЛИЗНЮКИ  

Цього тижня вам хотітиметься критикувати всіх довкола, що в цілому непогано, якщо ви будете небагатослівні та діятимете на користь справи. Варто знизити напружений темп роботи, це дасть можливість нарешті згадати про дім та інші приємні речі. Не витрачайте у вихідні всі свої сили. 

РАК  

Протягом цього періоду, можливо, вас спіткають дрібні домашні неприємності. Від вашого таланту, а також праці та наполегливості залежатимуть найближчі професійні перспективи та просування по кар’єрних сходах. Товариськість у вихідні допоможе вам стати душею будь-якої компанії. 

ЛЕВ  

Можливі нескінченні турботи як на роботі, так і вдома. Ви ще на один крок наблизитеся до своєї мети, а ваші нові проєкти одержать додатковий поштовх. Поїздки та відрядження цього тижня дозволять поліпшити свій добробут. У вихідні вам варто побути на самоті або в оточенні тільки найближчих друзів.

ДІВА  

Будьте привітні з тими, хто бажає стати вам другом, але не допускайте їх до себе занадто близько. Ваші натиск та енергія мають принести гідний результат, однак це не привід розслаблятися. Недовірливість буде цілком доречною, адже ваші недоброзичливці можуть будувати проти вас плани. У вихідні зможете реалізувати задумане. 

ТЕРЕЗИ 

Перед тим як почати втілювати в життя свої ідеї, бажано проаналізувати все ще раз, щоб звернути увагу на недоліки та усунути їх. Непотрібну інформацію безжалісно відкидайте і намагайтеся постійно бути зібраними. У вихідні можете сміливо звертатися по допомогу до друзів, вони обов’язково підтримають вас. 

СКОРПІОН  

Спокій вам буде тільки снитися, тому постарайтеся зайняти цього тижня вичікувальну позицію, набратися сил та озброїтися мудрістю і знаннями. Ваш раптовий ривок уперед приведе до перемоги над обставинами. Зможете успішно реалізувати свої задуми. У вихідні вас можуть раптово викликати на роботу. 

СТРІЛЕЦЬ  

Настав час приходити в себе й виконувати свою роботу. Іноді доведеться займатися одноманітними, але необхідними справами. Стосовно близьких людей вам треба послабити свою вимогливість, інакше вона може спровокувати конфлікти. У вихідні бажано приділити дітям більше часу й уваги. 

КОЗЕРІГ 

Вам треба бути реалістом. Робота, швидше за все, вимагатиме від вас повної самовіддачі, але бажано не надто нею захоплюватися, тому що можлива перевитрата енергії. Намагайтеся контролювати свої емоції, шукайте в усьому позитивні сторони. У вихідні бажано згадати про спорт.

ВОДОЛІЙ  

Не виключені конфлікти на роботі, тому намагайтеся менше спілкуватися з колегами та потрапляти на очі начальству. Імовірно, втіляться в життя ваші найпотаємніші плани та задуми. До вихідних у вас з’явиться більше вільного часу, а справ і спілкування стане набагато менше.

РИБИ  

Усі кардинальні та позитивні зміни в житті будуть залежати від вашого уміння належним чином показати свої здібності. Якщо не будете лінуватися, удача сама почне плисти вам просто в руки. У вихідні відпочиньте на природі, це найкраще допоможе відновити витрачені фізичні та душевні сили.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах