31780
10:00 10.052020

Гороскоп на 10 - 16 травня 2020

Цікаве 16204

ОВЕН  

Дозвольте собі відпочити від суєти й турбот, відчуйте смак до життя. Раптову зустріч із керівництвом постарайтеся використати у своїх інтересах. У вихідні у вас може виникнути цікава ідея з перебудови будинку. Знайдіть також час для фізичних вправ.

ТЕЛЕЦЬ  

Ваші оптимізм та життєрадісність і надалі будуть приваблювати людей та сприяти зростанню популярності. Не зіпсуйте подарований долею шанс, щоб усталити свої позиції не тільки в матеріальному, але й у духовному плані. У вихідні інтуїція підкаже вам правильне рішення. 

БЛИЗНЮКИ  

У вас може з’явитися бажання навести на роботі порядок і красу, виникне шанс втілити в життя намічені плани та задуми. Не поспішайте братися до справ, якщо не почуваєтеся в цій сфері сильним професіоналом. У вихідні відмовтеся від прийняття серйозних рішень. 

РАК  

Намагайтеся швидко приймати важливі рішення, інакше легко втратите прихильність удачі. Практично все задумане цього тижня вдаватиметься з легкістю. Вихідні можуть надихнути вас на справи по господарству, але сприятимуть самотності. 

ЛЕВ  

Дуже ймовірні труднощі в спілкуванні з родичами та сусідами. Якщо раптом почуття непевності почне заважати вам, то повірте, у вас набагато більше сил і знань, ніж ви думаєте. У центрі уваги можуть опинитися фінансові питання – постарайтесь докопатися до самої суті проблеми. 

ДІВА  

Цього тижня у вас мають з’явитися цікаві оригінальні ідеї – втілюйте їх у життя, оскільки час працює на вас. Бажано більше залишатися вдома з родиною, приділяти рідним достатньо уваги. Придумайте, як урізноманітнити дозвілля у вихідні, це допоможе вам відпочити. 

ТЕРЕЗИ 

Не виключено, що перед вами постане вибір між привабливою та дуже привабливою можливостями, але не забувайте, що від добра добра не шукають. Самостійно прийняти рішення буде важко, краще зверніться за порадою. У вихідні ваш час займуть дрібні домашні справи.

СКОРПІОН  

Має сенс повчитися самодисципліни. Бажано проаналізувати, чи все ви правильно робите та чи до тієї мети прагнете. У жодному разі не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції. Вихідні можна присвятити справам, пов’язаним із будівництвом або ремонтом дому.

СТРІЛЕЦЬ  

Ви маєте бути відкриті для нових пропозицій, найімовірніше, вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Уся доступна вам у ці дні інформація виявиться досить корисною та потрібною. У вихідні дозвольте собі повноцінно відпочити. 

КОЗЕРІГ 

Обставини в цей період, швидше за все, вимагатимуть від вас зосередженості у вчинках та свіжих ідей і поглядів. Без жалю женіть від себе лінощі, так ви не упустите птаха удачі. У вихідні постарайтеся реалізувати свої можливості в сімейних питаннях. 

ВОДОЛІЙ 

Присвятіть себе активній роботі: результат буде дорівнювати витраченим зусиллям. Зможете легко реалізувати свої задуми, якщо чітко окреслите їх перед собою. Не поспішайте нав’язувати власну волю близьким, ви набагато легше досягнете мети, якщо не станете на них сильно давити.

РИБИ  

Вам удасться значно просунутися вперед, потрібно лише обрати правильний напрямок. Доведеться взяти свій темперамент під особливий контроль, інакше він зіграє з вами злий жарт. Ваша бурхлива діяльність виявиться досить успішною, однак уникайте надмірних перевантажень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах