21826
13:28 18.052018

Чому донька Назарія Яремчука залишає сцену

Цікаве 3681

Українська співачка, донька Назарія Яремчука, 25-річна Марія Яремчук здивувала прихильників заявою про те, що збирається піти зі сцени. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Також Марічка прокоментувала свій намір. За словами дівчини, вона залишила сцену, оскільки відчуває панічний страх перед нею. «Я зверталася до допомоги різних психоаналітиків і ніхто мені не міг нічого сказати! Звичайно, я психологічно здорова людина, але мені було складно виходити на сцену! У мене починалися панічні атаки. Я не соромлюся про це говорити! Були випадки, коли я не виходила на сцену, хоча для мене це взагалі незрозуміло, адже я завжди рвалася туди! Для мене кожен вихід на сцену – це як маленька смерть, як Голгофа! Німіє тіло, хочеться бігти», — зізналася співачка. Виконавиця розповіла, що після кліпу «Ти в мені є» на Балі вона зрозуміла, що не отримує задоволення від того, що робить, як це було колись у дитинстві. Також співачка розповіла, що, коли 18-річною потрапила в шоу-бізнес, то почала відчувати великий тиск та критику і була до цього не готова. «Я сприймала її близько до серця і думала, що я дійсно якась не така. І тоді почався мій внутрішній опір», – зазначила співачка.

Але Марія не йде назавжди. Вона планує вийти на сцену, тільки вже під іншим ім’ям та з іншою музикою: «Розуміючи тепер саму себе, я не бачу сенсу співати ту музику, яку співала, носити те ім’я, яке я носила і той багаж також! Це, напевно, складно – залишати напрацювання, якщо вони є, як би хто до них не ставився! Все, що вже є, – це багато, і сказати: «Бувай!» важкувато. Я боялась. Я цілий рік приймала рішення! Воно не є імпульсивним! Це не емоція! Це усвідомлене рішення!».

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах