18686
20:25 27.122017

Як зустрічати 2018-й: прикмети року Жовтої Собаки

Цікаве 2038

Новий рік хоч і не є релігійним святом, але протягом тривалого часу залишається одним із найулюбленіших. Його звикли відзначати як гучно, у веселих компаніях з пишними застіллями та гуляннями до ранку, так і в тихому сімейному колі за переглядом цікавих телепередач та фільмів.

Puppy-Christmas-Gift-1920x1080

Незмінними атрибутами святкування є хороший настрій та очікування від наступного року тільки всього хорошого. Для більшої ймовірності здійснення загаданих у новорічну ніч бажань можна керуватися безліччю прикмет. Ось про них ми й спробуємо розповісти щонайбільше цікавого.

Кожен рік настає під символом певної тварини – у 2018-му правитиме Жовта Собака, тому новорічні прикмети пов’язані саме з нею. Собака – доброзичлива й віддана тварина, символ стабільності, мудрості та відваги. Вона не виносить самотності, тож новорічну ніч краще зустрічати в компанії і влаштовувати розваги.

Звичайно, є чимало традиційних прикмет, які актуальні перед кожним Новим роком. Багато з них стосуються прибирання в будинку та порядкування по господарству. Так, прибирання необхідно провести заздалегідь, а 31 грудня та 1 січня слід уникати брудної роботи, щоб наступного року не мати фінансових збитків. Під час прибирання треба без жалю позбутися старих речей, з якими пов’язані погані спогади. Новий рік – це старт нового життя, і його потрібно починати з чистого аркуша. Якщо дотримуватися цієї прикмети, то в майбутньому на вас чекають щастя та безліч приємних моментів. За день до настання Нового року й після нього не можна виносити сміття. Разом з ним ви можете позбутися своєї удачі.

Крім того, є безліч прикмет, пов’язаних саме з покровителем цього року – Жовтою Собакою.

Основний колір святкового вбрання – жовтий і його варіації. Також можна використовувати відтінки коричневого, оранжевого, цегельного та золотого. Прикраси мають бути виготовлені із золота, воно є сильним металом і налаштовуватиме на удачу та добробут.

Собака – тварина скромна, тому прикмети говорять, що для зустрічі Нового, 2018 року яскраве та епатажне вбрання використовувати небажано. Правильніше одягнути класичне плаття чи костюм. Для жінок Собака рекомендує спідниці середньої довжини або максі, щоб показати скромність та елегантність.

На новорічному столі має бути багато страв: це принесе достаток у новому році. Однак недоїдену їжу не можна викидати, тому різноманітні частування треба готувати невеликими порціями. М’ясо – улюблений продукт нового покровителя. Постарайтеся подати до столу якомога більше м’ясних страв, щоб порадувати Собаку, і тоді наступний рік стане для вас щасливим.

До міцних напоїв покровитель 2018-го байдужий, тож краще віддати перевагу шампанському й легкому вину. Цікавою є прикмета: кому в келих потраплять останні краплі з пляшки, того удача буде супроводжувати цілий рік.

Якщо у вашому домі є собака, то не забудьте порадувати його в новорічну ніч. У мисці обов’язково повинні бути улюблені ласощі чотирилапого. У жодному разі не лайте й не ображайте свого вихованця – покровителю 2018 року це точно не сподобається.

Хороший знак, якщо в ніч з 30 на 31 грудня вам присниться собака або щеня, – наступний рік буде для вас щасливим. Якщо перед Новим роком ви придбаєте або отримаєте в подарунок цуценя, воно стане вашим талісманом.

Якщо після новорічної ночі ви прокинетеся від собачого гавкоту, значить, ви зуміли порадувати покровителя, і весь рік він помагатиме вам.

Якщо 1 січня на вулиці вас оточила зграя собак, значить, ви розлютили нового господаря. Щоб виправити це, зберіть усі частування, які залишилися з новорічного столу, і нагодуйте безпритульних тварин.

Якщо в новорічну ніч ви погладите собаку, то наступний рік буде для вас сприятливим. Якщо у відповідь на вашу ласку тварина виляє хвостом – чекайте на нове кохання.

Існують прикмети й щодо вибору подарунків на Новий рік. Собаки люблять свободу, тому не варто дарувати предмети, які нагадують про її обмеження, зокрема ланцюжки, навіть якщо вони зроблені з дорогих металів. Також Собаці не сподобається подарунок у вигляді кішки, наприклад іграшки або зображення на картинці.

Не рекомендується дарувати на Новий рік парфуми з різким запахом – чутливий собачий нюх не схвалить їх. Якщо подарунок куплений заздалегідь, то його можна подарувати або трохи раніше, або після Новорічних свят.

Керуватися прикметами чи ні, вирішувати лише вам, але спати у святкову ніч однозначно не радимо – проспите своє щастя!

Вікторія КОПИНЕЦЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
У Міжгір’ї розкрили угон автомобіля
15:26
До місцевих бюджетів Закарпаття перераховано понад 1,3 млрд гривень податків
15:15
У Мукачеві провели чемпіонат міста з шахів серед жінок
14:58
У Мукачеві у затриманого наркоторговця вилучено понад 200 доз «товару»
14:47
Всі новини