11173
20:59 7.032017

Продюсер Олександр Ксенофонтов та його дружина Руслана розповіли про свою участь у запуску нової української радіостанції «Дуже радіо»

Цікаве 3447

ruslana_and_oleksandr«До мене зателефонував Юрій Залізняк, сказав, що є команда, яка хоче працювати, творити нове радіо, розробляти новий формат, збирати нову аудиторію, сміливо експериментувати та рухатися до поставленої мети», – згадує Олександр Ксенофонтов. «Спочатку я навіть до кінця не уявляв, що саме в нас може вийти. Я планував робити якісь локальні проекти на нашій станції, але до запуску повноцінного радіо нового формату ми ще були не зовсім готові. Десь на підсвідомому рівні я завжди мріяв про свою радіостанцію, але так склалося, що незалежні медіа у нас практично відсутні. Треба бути або олігархом, або мікроолігархом, або працювати в «органах», обиратися чи належати до якоїсь політичної сили – тоді інвестиція в медіа стає зрозумілою і логічною. А от, щоб просто «заради ідеї» і заради команди – це досить сміливо і навіть трохи авантюрно в наш час, – усміхається Олександр. – Так склалося, що в той час в мене, як засновника ТРК «Говерла», закінчувався договір про співпрацю з мережею «KISS ФМ» у Львові. Треба було швидко вирішувати: чи ми продовжуємо співпрацю, чи все ж таки ризикувати і починати новий проект. І хоч час зараз до інвестицій не найзручніший, ми з Русланою наважились на нове. На початках вирішили познайомитись з кожним, щоб зрозуміти, які люди творять цю команду. І я побачив, що це – професіонали своєї справи, фанати, патріоти, і нам з ними по дорозі. Можна спільно вирушати в цікаву і, сподіваюсь, довготривалу подорож».

Читайте також: У Львові відкрилось перше туристичне радіо

«Ми з чоловіком бачили від самого початку «Дуже»  як туристичне радіо, що лунає з «туристичної Мекки» України, з нашого улюбленого міста – із рідного Львова. Ми хотіли, щоб це радіо стало «Першим туристичним», у всіх аспектах цього поняття. Ми хочемо розповісти усе найцікавіше про наш неймовірно чарівний Карпатський край, його мальовничі місця, а також про туристичний потенціал Львова, Карпат, Транскарпатії, Львівщини, Західної України, про нашу надзвичайну землю та запросити до себе якнаймога більше людей з різних куточків не тільки України, а й світу», – поділилася співачка Руслана.

До команди «Першого туристичного» входять люди з величезним досвідом роботи у радіосфері. Інформаційний відділ очолює Юрій Залізняк, керівником «Дуже Радіо» є Ірина Агапітова. А щоб настрій був точно «доГори», в ефірі слухачів розважає зоряна команда радіоведучих, яких знають і люблять по всій Україні. «Дуже Радіо» – це люди, які до нестями закохані у свою роботу

#ДУЖЕРАДІО – це екзотичні країни, маловідомі факти про Львів, композиції успішних європейських виконавців, анонси захоплюючих подій, традиції та звичаї Карпатського краю, поради щодо відпочинку, а також найкраща українська та європейська музика. Команда радіо відмовилася від англомовного контенту. 50 % музики в ефірі – є українською. Окрім цього, ведучі знайомлять слухача з новинками багатьох інших яскравих європейських культур, які вже знайшли або досі шукали свого слухача в Україні та у світі. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Всі новини