Запіканка з тертої картоплі з сиром і часником
Інгредієнти:
– 6 середніх картоплин,
– 2 яйця,
– 2 зубчики часнику,
– 3–4 ст. ложки майонезу,
– 100 г сиру,
– 1 ст. ложка сушеного кропу (або іншої зелені),
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Сир та часник натираємо на дрібній тертці. Половину сиру з’єднуємо з яйцем і сушеним кропом. Цією сумішшю покриємо запіканку, щоб утворилася апетитна рум’яна кірочка.
Друге яйце і сир, що залишився, змішуємо з часником і майонезом. Це заготовка для самої запіканки.
Далі натираємо картоплю на крупній тертці й додаємо до заготовки. Солимо та перчимо. У форму викладаємо запіканку. Зверху покриваємо яєчно-сирною сумішшю з кропом.
Відправляємо запікатися в попередньо розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися