8818
12:38 25.012017

Соленики

Цікаве 2408

IMG_9445Інгредієнти:

– твердий сир – 100 г,

– борошно – 400 г,

– маргарин або вершкове масло – 120 г,

– яйце – 1 шт.,

– розпушувач – 3 г,

– сіль – 1/4 ч. ложки,

– сметана – 200 г,

– кмин – за смаком.

Спосіб приготування:

Твердий сир натерти на дрібній тертці і змішати з розм’якшеним вершковим маслом або маргарином, яйцем, сметаною, сіллю, кмином та розпушувачем до отримання однорідної маси.

Додати борошно й вимісити досить щільне тісто. Розділити на невеликі шматочки і скачати з них кульки діаметром приблизно 2 см. У розігріту вафельницю викласти кілька кульок залежно від діаметра пристрою.

Кульки потрібно розміщувати на великій відстані одна від одної, щоб після здавлювання печиво не злиплося. Випікати 2–3 хвилини до золотистого кольору.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
На Закарпатті триває пілотний проєкт із впровадження дружнього до дитини правосуддя
15:27
Найближчого вікенду закарпатська аматорська команда стартує в Кубку України з футболу
15:13
У Кушниці просто вдома з’явився на світ здоровий хлопчик
14:11
Закарпатський футболіст відзначився голом за юнацьку збірну України
13:49
Всі новини
Головне