Соленики
Інгредієнти:
– твердий сир – 100 г,
– борошно – 400 г,
– маргарин або вершкове масло – 120 г,
– яйце – 1 шт.,
– розпушувач – 3 г,
– сіль – 1/4 ч. ложки,
– сметана – 200 г,
– кмин – за смаком.
Спосіб приготування:
Твердий сир натерти на дрібній тертці і змішати з розм’якшеним вершковим маслом або маргарином, яйцем, сметаною, сіллю, кмином та розпушувачем до отримання однорідної маси.
Додати борошно й вимісити досить щільне тісто. Розділити на невеликі шматочки і скачати з них кульки діаметром приблизно 2 см. У розігріту вафельницю викласти кілька кульок залежно від діаметра пристрою.
Кульки потрібно розміщувати на великій відстані одна від одної, щоб після здавлювання печиво не злиплося. Випікати 2–3 хвилини до золотистого кольору.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися