7537
10:06 16.122016

Грибні крокети

Цікаве 2512

%d0%ba%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%bd%d1%96Інгредієнти:

– 500 г свіжих або маринованих грибів,

– 60 г вершкового масла,

– 2 яйця,

– 1 неповна склянка борошна,

– 1 склянка молока,

– зелень петрушки, мелені сухарі, тертий твердий сир, жир, чорний мелений перець, кмин, сіль.

Спосіб приготування:

Обчищені гриби дрібно січуть і варять у підсоленій воді, додавши щіпку кмину, до готовності. Відкидають на друшляк.

З масла, борошна, яєць і молока варять густий соус-бешамель і додають до нього варені гриби. Додають дрібно нарізану зелень петрушки, чорний перець і сіль. Жир добре розігрівають. Змащеною маслом столовою ложкою формують з грибної маси крокети, обкачують їх у сухарях та обсмажують на жирі до золотистого кольору з обох боків. Одразу після смаження крокети посипають тертим сиром.

Подають із салатом та картопляним пюре.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини