7537
10:06 16.122016

Грибні крокети

Цікаве 2690

%d0%ba%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%bd%d1%96Інгредієнти:

– 500 г свіжих або маринованих грибів,

– 60 г вершкового масла,

– 2 яйця,

– 1 неповна склянка борошна,

– 1 склянка молока,

– зелень петрушки, мелені сухарі, тертий твердий сир, жир, чорний мелений перець, кмин, сіль.

Спосіб приготування:

Обчищені гриби дрібно січуть і варять у підсоленій воді, додавши щіпку кмину, до готовності. Відкидають на друшляк.

З масла, борошна, яєць і молока варять густий соус-бешамель і додають до нього варені гриби. Додають дрібно нарізану зелень петрушки, чорний перець і сіль. Жир добре розігрівають. Змащеною маслом столовою ложкою формують з грибної маси крокети, обкачують їх у сухарях та обсмажують на жирі до золотистого кольору з обох боків. Одразу після смаження крокети посипають тертим сиром.

Подають із салатом та картопляним пюре.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне