Грибні крокети
Інгредієнти:
– 500 г свіжих або маринованих грибів,
– 60 г вершкового масла,
– 2 яйця,
– 1 неповна склянка борошна,
– 1 склянка молока,
– зелень петрушки, мелені сухарі, тертий твердий сир, жир, чорний мелений перець, кмин, сіль.
Спосіб приготування:
Обчищені гриби дрібно січуть і варять у підсоленій воді, додавши щіпку кмину, до готовності. Відкидають на друшляк.
З масла, борошна, яєць і молока варять густий соус-бешамель і додають до нього варені гриби. Додають дрібно нарізану зелень петрушки, чорний перець і сіль. Жир добре розігрівають. Змащеною маслом столовою ложкою формують з грибної маси крокети, обкачують їх у сухарях та обсмажують на жирі до золотистого кольору з обох боків. Одразу після смаження крокети посипають тертим сиром.
Подають із салатом та картопляним пюре.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися