7129
10:00 4.122016

Гороскоп на 5 - 11 грудня 2016

Цікаве 1676

1ОВЕН

Навчіться приховувати своє роздратування та комплекси. Імовірні зміни, до яких ви психологічно не підготовлені. Без допомоги родини та друзів вам навряд чи вдасться впоратися з цим усім. У вихідні не варто перевтомлюватися, залишіть побільше часу для відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Вам знадобляться розсудливість і пильність. Бажано стежити за своїми словами, адже надмірна балакучість ще нікому не приносила користі. Нестандартний підхід до вирішення проблем на роботі дасть позитивний результат. Головне завдання вихідних – охорона свого приватного життя від чужого втручання.

БЛИЗНЮКИ

Готуйтеся до подолання перешкод. Намагайтеся приділити більше часу активному відпочинку. Можливо отримаєте цікаву інформації, яку обов’язково треба взяти до уваги. Перед вами можуть відкритися блискучі перспективи. У вихідні не баріться, погоджуйтеся на привабливі пропозиції.

РАК

З’явиться шанс надолужити пропущені можливості. У ваше життя може повернутися колишня любов. У професійній сфері буде корисно провести роботу над помилками. Доведеться спілкуватися з різними людьми. У вихідні рекомендується пасивний відпочинок, дозвольте собі добре виспатися.

ЛЕВ

Намагайтеся не відмовляти в допомозі близьким людям. Ви цілком здатні вирішити багато їхніх проблем. Упорядкуйте грошові справи, сплануйте великі витрати заздалегідь. Спілкування з друзями порадує вас новими ідеями. А от стосунки з родичами можуть ускладнитися. Вихідні краще провести вдома.

ДІВА

Свою увагу треба сконцентрувати на повсякденних справах і дрібних життєвих проблемах. Тепер сприятливий момент для виходу зі складної ситуації. Необхідні обережність та уважність у всіх сферах. Ніяких важливих справ починати не рекомендується. У вихідні влаштуйте вечірку для друзів або покличте родичів на обід.

ТЕРЕЗИ

Успіх вам гарантований, якщо ви будете активні та наполегливі в досягненні мети. Але якщо дозволите ліні та апатії правити бал, то на просування кар’єрними сходами не розраховуйте. Пропонуйте свої ідеї та проекти, вони реалістичні, тож незабаром втіляться у життя. У вихідні ймовірні зустрічі з цікавими людьми.

СКОРПІОН

Цікава інформація зробить вас розумнішими та досвідченішими, та й співрозмовником ви станете набагато приємнішим. Деякі відкладені на потім справи, імовірно, нагадають про себе та зажадають вашої уваги. Вихідні присвятіть відпочинку, але не варто весь час валятися на дивані й дивитися телевізор.

СТРІЛЕЦЬ

Проясняться старі та з’являться нові завдання, які вам необхідно буде вирішувати. Рожеві окуляри краще зняти, як би комфортно ви в них не почувалися. Обережніше з інформацією, стежте за своїми словами, перш ніж щось сказати, двічі подумайте. У вихідні займіться домашніми справами.

КОЗЕРІГ

Не варто перевтомлюватися на роботі, однаково ваш трудовий подвиг начальство не оцінить. Причиною всіх проблем стане ваша неорганізованість, а конфлікти з партнерами виникатимуть виключно через дрібниці. У вихідні рекомендується спокійний відпочинок, що дозволить відновити сили та знайти душевну рівновагу.

ВОДОЛІЙ

На вас чекає багато зустрічей, новин, поїздок у справах. Різко покращиться настрій, з’явиться більше сил, які вимагатимуть застосування. У зв’язку з цим у вас виникне безліч нових планів та ідей. Місце роботи міняти не варто. У вихідні, якщо хочете уникнути прорахунків, довіряйте своїй інтуїції.

РИБИ

Краще цілком поринути в роботу, ніж звертати увагу на дрібниці, шуміти та конфліктувати з колегами. Виявіть свої організаторські здатності. Ви зможете впоратися з багатьма проблемами, що нагромадилися й дуже набридли.  У вихідні вибирайтеся в гості.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах