43493
10:00 6.102024

Гороскоп (7 – 13 жовтня)

Цікаве 189

ОВЕН

Тиждень розпочнеться з несподіванок зі знаком «мінус». Для вас це загрожує зривами планів, підвищеною аварійністю, неприємними новинами та подіями. Намагайтеся не епатувати публіку. Зірки радять виходити на роботу та в справах раніше і в жодному разі не реагувати на провокації.

ТЕЛЕЦЬ

Цей напружений тиждень поставить перед вами перешкоди, сколихне страхи. Але ви зрозумієте, над чим доведеться працювати протягом найближчих місяців. У цей період підвищиться ймовірність помилок та конфліктів. Швидше за все, обставини змусять вас перенести заплановані заходи.

БЛИЗНЮКИ

Не варто форсувати події, краще діяти відповідно до обставин. Це складний період із внутрішньою напруженістю та скасуванням планів. На початку тижня відновляться старі проблеми. Комусь доведеться прийняти неминуче, а хтось зрозуміє, що далі жити так не можна і треба щось змінювати.

РАК

Сонячне затемнення цього тижня ніби дасть вам запотиличник зі словами: «Так дійде до тебе нарешті?» Цей період принесе потужний потенціал для саморозвитку. У вас зросте бажання боротися за своє майбутнє та власні інтереси. Намагайтеся спокійно сприймати будь-яку риторику політиків та близьких людей.

ЛЕВ

Тиждень не підходить для відвідування косметологів та стилістів з метою серйозних маніпуляцій та кардинальних змін у зовнішності. Хоча саме цього може хотітися найбільше. Актуалізуються теми партнерства та вашої ролі в тих чи інших взаєминах. Загостряться почуття, можуть з’явитися ревнощі.

ДІВА

Можливо, візьметеся наполегливо відстоювати помилкову точку зору. Будьте уважні, адже ваша авторитетна думка не завжди є правильною. Велика ймовірність конфліктів із «шанованими людьми», начальством. Не забувайте: саме зараз усе, що оточує вас, є відображенням вашого внутрішнього світу.

ТЕРЕЗИ

Засинає зовнішнє життя, прокидається внутрішнє – ваш темний бік. Події в середині тижня змусять вас похвилюватися, зроблять уразливими в усіх сферах життя: від роботи до романтичних взаємин. Але водночас є і плюс: сонячне затемнення сприятиме правильному особистісному перезавантаженню.

СКОРПІОН

Ви схильні швидко розуміти та негайно ухвалювати рішення. Однак не всі вони виявляться правильними і не все виходитиме з першого разу. Спочатку добре подумайте, а вже потім дійте. Затемнення поставить на вашому шляху певні перешкоди, тому ви потрапите під тиск обставин та інших людей.

СТРІЛЕЦЬ

На початку тижня декому доведеться переглянути свої плани та підлаштуватися під обставини. Попри затемнення, цей період принесе позитивні енергії. До кінця тижня зможете вирішити любовні та фінансові питання. Гарний час для подорожей, виступів, навчання, реклами, презентацій.

КОЗЕРІГ

Перша половина тижня готує перешкоди та розчарування. Перевірка на міцність вас та ваших бажань триватиме. На декого може чекати зниження на посаді чи звільнення. Саме час навести лад навколо себе, зокрема й на робочому місці, зробити інвентаризацію списків справ, які необхідно закінчити.

ВОДОЛІЙ

У цей непростий період у вас може з’явитися відчуття смутку, втраченості, бажання підняти настрій за допомогою алкоголю чи тортиків. Але пам’ятайте: усе добре в міру. Утім саме зараз утримувати баланс неймовірно складно, до того ж у всьому: і в їжі, і в партнерстві, і в справах, пов’язаних з фінансами.

РИБИ

Тиждень кармічних подій. Може виникнути бажання повністю змінити життя, однак не поспішайте ламати те, що маєте. Затемнення підсвітить найнеприємніші, але такі, що потребують уваги, ситуації. Якщо не дотримуватися техніки безпеки в прямому й переносному сенсі, велика ймовірність травм і стресів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах