13:58 11.042016

Картопля у мундирі, фарширована м’ясом

Цікаве 2249

картопляІнгредієнти:

– 8 великих картоплин,

– 2 ст. ложки олії,

– 1 цибуля ріпчаста,

– 1 зубок часнику,

– 200 г фаршу свинячого,

– 200 г сметани,

– 1 яйце,

– 80 г потертого твердого сиру,

– зелень петрушки,

– спеції за смаком – сіль, вегета, червоний та чорний перець.

Спосіб приготування:

Картоплю варять у мундирі, обчищають. З картоплин зрізують вершок (його відкладають), чайною ложкою вибирають середину (щоб була лунка).

Нарізану на кубики цибулю підсмажують на олії, висипають у миску. Туди додають часник, і ту частину картоплі, яку вибрали, фарш, яйце, сіль, чорний та червоний перець, дрібно нарізану зелень петрушки. Добре перемішують і цією масою наповнюють картоплини.

На лист, змащений вершковим маслом, викладають картоплини навстоячки, кожну закривають зрізаним кусочком. Випікають у розігрітій до 180°С духовці 25 хв. Верх картоплі змащують сметаною, посипають тертим сиром та підрум’янюють у духовці 10-15 хв.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне