43496
10:00 25.082024

Гороскоп (26 серпня – 1 вересня)

Цікаве 907

ОВЕН

Період зміцнення позицій на всіх фронтах, але не варто поспішати робити ривок уперед. Доведеться витратити чимало сил, але і результат буде приголомшливим. Не чекайте на стабільність у грошовій сфері, але на свій шматок хліба з маслом можете розраховувати. Імовірна поїздка до далеких країв. 

ТЕЛЕЦЬ

Успіх не світить, але становище на службі дозволяє мати стабільний заробіток. Плітки колег не торкнуться вашої репутації, а лише привернуть увагу до вашої особи. Підприємцям слід шукати нові засоби просування діяльності. Відкриття філії в іншому місті допоможе розширити сферу впливу на ринок.

БЛИЗНЯТА

Просування у службі буде, якщо попросите підвищення. Можете не сумніватися – начальство відзначить усі ваші заслуги. Найбільш складні дні – 19 та 20 серпня, у ці числа зірки рекомендують «залягти на дно». Для зміцнення організму важливо займатися спортом хоча б у мінімальному обсязі.

РАК

Не найлегший період літа 2024 року. Краще зробити паузу, відпочити.  Питання кар’єри та бізнесу загальмуються, не переживайте – це допоможе закінчити розпочаті проєкти, добре обміркувати наступні кроки. Якщо ви планували звільнятись або змінити місце роботи, то краще з цим зачекати кілька місяців.

ЛЕВ

Багато левів зайняті ремонтом, операціями з нерухомістю. Можна зробити багато для покращення свого побуту, проте на цьому складному шляху можна зустріти й чимало перешкод. Так, у подружжя можуть бути різні погляди на розподіл бюджету, тому й можливі конфлікти на цьому ґрунті. 

ДІВА

Підприємці зможуть отримати інвестиції від іноземних компаній, а також позбутися кредитів. А ось у представників творчих професій кар’єра піде вгору, з’являться нові пропозиції та креативні ідеї. Вдалими будуть ділові поїздки та відрядження. Скромність,  делікатність – ваші помічники.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень – не час для суперечок із керівництвом та протистояння з ним. У фінансовому сенсі тиждень вдалий, гроші надходитимуть регулярно і їх стане трохи більше. Любовні справи будуть відсунуті на другий план, бо зараз кар’єра найважливіша. Але якщо ви романтик, не залишайтеся на самоті. 

СКОРПІОН

Ви зіткнетеся з деякими труднощами у реалізації планів, проте, якщо докладете більше зусиль, то зможете завершити місяць із добрими результатами. Але обов’язково знайдіть час для відпочинку, такі можливості будуть.  Єдиний мінус – заплановані заходи можуть йти дещо повільніше.

СТРІЛЕЦЬ

Візьміть на озброєння гасло – тільки вперед! Для справ професійного плану тиждень досить вдалий. Щоб підвищити ефективність, запишіться на тренінг чи курси. Можливі відрядження та службові романи. А от роман, що почався, не буде довгим, але життя, однозначно, прикрасить.

КОЗОРІГ

Тиждень підходить для кардинальних змін у чуттєво-емоційній сфері, нових знайомств, але і для завершення особистих й ділових взаємин, що зжили себе. Для інтровертів підійдуть соціальні мережі, форуми та сайти знайомств, де легко знайти однодумця, а якщо пощастить, то і споріднену душу. 

ВОДОЛІЙ

Обставини тижня припускають глибокий внутрішній аналіз того, що відбувається,  важливо зробити це без пустих розмов і без суєти. Давні образи та невисловлені слова  підривають довіру, залишають місце для страху, що є неприпустимим у коханні. З фінансами особливих проблем не очікується.

РИБИ

Підводного каміння на шляху ще багато. З деяким доведеться зіткнутися протягом тижня. Пари, які давно перебувають на межі розлучення, мають ухвалити виважене рішення. Можливі зустрічі зі старими друзями та колишніми пасіями, цілком реальне й відновлення перерваних колись стосунків. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах