43493
10:00 19.082024

Гороскоп (19 – 25 серпня)

Цікаве 702

ОВЕН

Попереду стрибки з перешкодами, тому міцно тримайтеся в сідлі! Не все йде так, як хотілося б, але впевненіші зможуть досягти бажаного результату, хоч і не з першого. Потоків надходжень стане менше, збідніють і старі канали доходів. Доведеться знову наступити на ті самі граблі в матеріальних справах.

ТЕЛЕЦЬ

Професійно активним представникам знака доведеться вирішити кілька завдань. Одне з них – врегулювання питань фінансового плану, друге – стосунки з кимось із колег. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності та таланти, що дозволить отримати довгоочікуване підвищення по службі. 

БЛИЗНЮКИ

Через стрес ґрунт може піти з-під ніг, і трапиться це раптово. В особистому житті доведеться зіткнутися з труднощами. Згадайте минуле, напевно, виявите безліч корисних фактів. У розлученого подружжя виникнуть проблеми з дітьми, і тут проблема видається не тільки емоційною, а й фінансовою.

РАК

Головною проблемою професійно активних представників вашого знака стануть взаємини з партнерами з інших міст або країн. Такі ситуації вже траплялися і ви їх змогли подолати. Так буде і цього разу, проте проблема виявиться складною, тож варто підготуватися до неї заздалегідь. 

ЛЕВ

Відкладіть вирішення питань, що хвилюють вас, до кращих часів, в результаті так буде краще. Меркурій рухається ретроградно саме за вашим знаком. Звідси розгубленість, труднощі у спілкуванні та неможливість вести прийнятний діалог. Щоб уникнути проблем на роботі, ретельно виконуйте свої обов’язки. 

ДІВА

Період великих витрат, які можуть бути викликані різними причинами. Здебільшого гроші йдуть на сім’ю, комусь доведеться витратитися на відпустку. Усі ситуації, що виникли цього тижня, неодмінно отримають продовження у вересні. Цей час найкраще використовувати на благо сім’ї, поїздки до родичів.

ТЕРЕЗИ

Головною турботою стане організація відпочинку в місцях, далеких від рідного дому. І друга половина серпня для подібних заходів ідеально підходить. На роботі можливі ускладнення, які доведеться «розгрібати» вам. Стан здоров’я є досить стабільним, водночас є питання хронічних захворювань.

СКОРПІОН

Будьте уважні за кермом, не порушуйте правил. Стосунки у закоханих погіршаться,  можуть відкритися якісь таємниці, як ваші, так і про близьку людину. У багатьох виникнуть труднощі з родичами, і в одному випадку це серйозна сварка, а в іншому – доведеться  допомагати словом та, можливо, грошима.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень може принести чимало вдалих збігів обставин, які круто змінять життя. Завзятість та відмова від розваг допоможуть вам отримати непоганий прибуток. За підсумками другої половини серпня ви залишитеся задоволені досягнутими результатами. В особистому житті все йде непогано.

КОЗЕРІГ

Саме зараз починається новий етап, більш  матеріальний. Обставини натякають, настав час зайнятися розширенням своєї справи, гроші на це знайдуться. Переговори на цю тему можливі у другій половині місяця, вже на початку вересня результат виявиться позитивним. Пари разом обговорюють плани на майбутнє.

ВОДОЛІЙ

Ваші плани неодмінно отримають втілення, але поки не варто говорити про це всім. У другій половині серпня багато закоханих може визначитися, найімовірніше, це буде повне єднання.  Тим, хто не проти посидіти на двох стільцях, зірки дають пораду – будьте обережні, пам’ятайте, все таємне стає очевидним.

РИБИ

Будьте готовими до цікавих пропозицій від колишніх колег, нових повноважень на колишньому місці з підвищенням зарплати або пропозицією попрацювати у більш масштабній організації. Ваш енергетичний потенціал зараз трохи знижений, можуть турбувати старі хронічні захворювання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах