41020
10:00 8.072024

Гороскоп (8 – 14 липня)

Цікаве 627

ОВЕН

Підприємці та керівники багато зроблять для розвитку організації, підвищення прибутку, покращення умов праці для своїх співробітників. Непогано складається кар’єра у службовців та молодих фахівців – їхній авторитет зростає, вплив у колективі збільшується, гарантована підтримка вищого керівництва.

ТЕЛЕЦЬ

Планетарні аспекти принесуть вам енергетичне піднесення, швидкість та оригінальність мислення, а з таким набором якостей ви обійдете будь-яких конкурентів. Крім сприятливого перебігу справ у професійній сфері, у вас з’явиться чудова можливість показати свої проєкти широкому загалу.

БЛИЗНЮКИ

Взаємини з колегами та партнерами з бізнесу стабілізуються, можливі конструктивні переговори, поїздка, обговорення майбутніх проєктів та вдале вирішення старих справ. Зірки особливо прихильні до представників творчих професій – блогерів, ораторів, авторів, артистів, художників.

РАК

Незважаючи на вдалий перебіг справ у професійній сфері, з грошима не все гаразд. І справа не в низьких доходах, а у витратах, що перевершують прибуток. Можливі значні витрати на сім’ю, маленьких дітей та побутові потреби. Ваша популярність впливає на прибуток, тому можна витратитися на рекламу.

ЛЕВ

Ваше любовне життя захопливе і, як ніколи, інтенсивне, а в декого і драматичне. Перед вами відкриється реальна суть партнера. Самотні можуть захотіти повернутися до колишнього партнера, краще відмовитися від спілкування з коханням, що не відбулося, ця спроба принесе тільки розчарування.

ДІВА

Можливі невеликі проблеми із родичами чоловіка чи дружини. У фінансовому сенсі тиждень видається неоднозначним, ймовірні раптові витрати, тож заощаджуйте. З одного боку, без грошей сидіти не доведеться, а з іншого – витрати почнуть перевищувати всі прибутки.

ТЕРЕЗИ

На роботі чекає справжній аврал. Можливі конфлікти з деякими ключовими особами, від яких залежить ваше становище на роботі. Бізнесмени зіткнуться з питаннями вирішення майнових питань та налагодження партнерських взаємин. Може бути підводне каміння, якого ви одразу не побачите.

СКОРПІОН

Майбутній тиждень – безтурботний час, який можна охарактеризувати словами із назви відомого фільму  «Їж, молись, кохай». Дозвольте собі розслабитися – ви на це заслужили! Ви здорові, енергійні та навіть привабливіші, ніж у решту часу. Співпраця з колегами з інших країн буде напруженою.

СТРІЛЕЦЬ

Зараз виникнуть проблеми в бізнесі, які доведеться вирішувати. Підприємці, хоч і втратять деяку суму через простої, знайдуть розуміння, куди далі рухатися. А ось самозайнятим та автономним працівникам пощастить більше – вони отримають стільки замовлень, що ледве встигатимуть їх виконувати.

КОЗЕРІГ

Ті, хто давно без роботи, зможуть знайти перспективне місце з хорошим доходом. Однак не поспішайте погоджуватися на першу пропозицію – уважно вивчайте умови та придивіться до людей – потенційних колег. Якщо увімкнете свою чарівність, зможете отримати інвестиції або участь у цікавому проєкті.

ВОДОЛІЙ

Це вдалий час для нових знайомств, любовних інтриг та бурхливих, пристрасних романів. Проте тим, хто перебуває у тривалих стосунках чи шлюбі, варто бути обережнішим. Спокуса може бути дуже великою, а тому важливо думати не так про теперішнє, як про наслідки своїх вчинків.

РИБИ

Доволі спокійний тиждень у багатьох сенсах. Але закохані пройдуть перевірку міцності завдяки випробуванню вірністю та здатністю йти на компроміси. А ось самотнім людям не варто розраховувати на серйозні союзи – краще присвятити час особистісному зростанню, подорожам чи навчанню.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах