43368
10:00 23.062024

Гороскоп (24 – 30 червня)

Цікаве 482

ОВЕН

Робота, виконана протягом весни, почне приносити свої плоди – ви отримаєте те, що хочете. На вас чекає бажаний приз! Більшу частину тижня будете займатися повсякденними справами, а також вирішувати питання оптимізації робочих процесів, кредитів та інших фінансових зобов’язань.

ТЕЛЕЦЬ

Може здаватися, що минулі досягнення руйнуються на очах, а стосунки з людьми приносять лише розчарування, але навіть якщо зараз це так, то знайте: усі зміни на краще. У другій половині тижня можлива підвищена напруженість на роботі. Уважно придивіться до своїх колег, щоб знайти однодумців.

БЛИЗНЮКИ

Фінансова сфера поступово буде поліпшуватися – чекайте на несподівані надходження з різних джерел. Начальникам і підприємцям рекомендується постійно перевіряти своїх підлеглих, а також подумати про підвищення їхньої кваліфікації. У коханні та сімейному житті цього тижня загалом усе буде добре.

РАК

У роботі ще минулого місяця намітився невеликий застій, на початку тижня також здаватиметься, що нічого не змінюється, але це тимчасові труднощі. Певна напруженість щодо колег і керівництва може затьмарювати настрій, але плітки за вашою спиною – лише підтвердження вашої значущості.

ЛЕВ

Можливо, настав час подумати про зміну місця роботи чи професії, щоб краще реалізувати свій потенціал. Якщо хочете кар’єрного зростання, бажано пройти курси підвищення кваліфікації. Взаємини з дітьми принесуть багато радості, а час, проведений з чоловіком/дружиною, зміцнить ваш союз.

ДІВА

Підприємцям бажано розширювати свій бізнес, упроваджуючи нові цифрові технології. Партнерство з іноземними компаніями допоможе покращити фінансовий рівень. Ваші проєкти отримають протекцію впливових осіб, які із задоволенням співпрацюватимуть, але не розраховуйте спочатку на великі доходи.

ТЕРЕЗИ

Ви настільки зайняті сходженням по кар’єрних сходах, що насилу знаходите час для коханої людини. Намагайтеся приділяти їй більше уваги, щоб вона не страждала. Відкрийте свій розум для нових знань, адже ви готові до особистісного зростання та перетворення на ту людину, якою давно хотіли бути.  

СКОРПІОН

Аби впорядкувати свої справи, бажано завести щоденник і зосередитися на пріоритетних завданнях. Жінки, які планують вагітність, можуть розраховувати на допомогу зірок у цьому питанні. У вашому житті починається динамічний період, який вимагатиме максимальної концентрації уваги та сил.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень може продовжити подолання минулого. Загалом попереду напружений період: на вас чекають підвищена конфліктність, скасування зустрічей, зриви планів, проблеми в роботі техніки. Менше говоріть і більше відчувайте, це допоможе вам обирати спокійні та надійні варіанти у всьому. 

КОЗЕРІГ

Уваги вимагатимуть і дім, і робота, і повсякденні справи. Шукайте соратників, які підтримають вас у будь-яких починаннях. Підприємцям варто ризикнути й розширити свій бізнес, запровадивши нові формати обслуговування клієнтів. Багато хто може змінити як місце роботи, так і напрям діяльності.

ВОДОЛІЙ

Обговорюючи питання співробітництва, чітко узгоджуйте умови та зобов’язання, уважно підписуйте договір. Фінансове становище в цей період дуже нестійке через великі витрати. Беріть ініціативу у свої руки, пропонуйте партнерам і керівництву нововведення та власне бачення розвитку справи.

РИБИ

У любовній сфері пануватиме повна невизначеність. Потреба у свободі та самовираженні не сприятиме зміцненню наявного союзу чи побудові міцних взаємин. Ви опинитеся в центрі подій та в оточенні людей, чию думку цінуєте. Жінкам не слід втрачати голову, є ймовірність зустріти спритного маніпулятора.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
12 протоколів за відсутність договорів на вивезення сміття склали в Мукачеві
17:32
У Закарпатській ОВА відбувається благодійна виставка-продаж полотен
17:11
Мукачево прощатиметься із полеглим Героєм
16:50
Жителя Тячівщини вже вдруге викрили на незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків до країн ЄС
16:32
Мер Мукачева вийде з СІЗО, за нього внесли 30 млн гривень застави
16:10
Перед судом постане посадовець лісового господарства зі Закарпаття, який допустив незаконну рубку дерев на 1,5 млн грн
15:59
II Міжнародний музейний форум відбувся у «Закарпатському музеї народної архітектури та побуту»
15:39
В Ужгороді затримали підозрюваного у розповсюдженні партії наркотовару
15:22
Справа про махінації із землею: голову Мукачівської райради Ланя взяли під варту
14:57
Як не вигорати: тренінг для соціальних працівників провели в Ужгороді
14:18
Всі новини