29374
10:00 10.062024

Гороскоп (10 – 16 червня)

Цікаве 392

ОВЕН

Протягом цього тижня вам буде щастити, але розслаблятися не варто – зорі радять працювати не покладаючи рук. Основні зміни стосуватимуться керівників і топменеджерів. Усі починання принесуть хороший матеріальний результат, особливо у сферах комунікації та комерції.

ТЕЛЕЦЬ

Грамотно плануйте фінансові витрати компанії, щоб не втратити те, що так довго вибудовували. Проблеми можуть виникнути з документами та фінансовими звітами. Люди, які працюють за наймом у великих компаніях, отримають завдання підвищеної відповідальності.

БЛИЗНЮКИ

Проблеми, з якими вам доводилося неодноразово стикатися минулого місяця, цього тижня вирішити буде вже набагато легше. Фінансова ситуація досить стабільна. Службовці матимуть шанс на підвищення. Хоча цей процес буде не дуже швидким, тенденція до поліпшення таки є.

РАК

Незначні непорозуміння, які можуть виникнути на початку тижня, не вплинуть на сприятливу розв’язку подій. Гроші надходитимуть регулярно, а витрати будуть загалом помірні та скромні. Підприємці зможуть підвищити обороти компанії, але для цього доведеться вдатися до невеликого ризику.

ЛЕВ

Невелика небезпека чатує на дорозі. Вдалими будуть проєкти з партнерами та колегами з інших країн. Через фінанси не варто переживати – на життя вам вистачить, а решта зачекає. Окрім звичайних заробітків, ви можете розраховувати на великий прибуток від вдалих операцій з нерухомістю.

ДІВА

Настав час працювати в команді. Окрім мінусів, тут є плюс – можливість розділити відповідальність за важкі рішення. Матеріальні надходження будуть нестабільні, але ви отримаєте шанс залучити в бізнес інвестиції. Девізом цього місяця має стати прислів’я: «Щоб рибу їсти, треба в воду лізти».

ТЕРЕЗИ

У фінансовому плані цей період буде нейтральний. Підприємцям та начальникам рекомендується з увагою поставитися до своїх підлеглих – їхні помилки можуть дорого обійтися бізнесу. Можливі несподівані проблеми, спричинені неточностями чи промахами когось із колег.

СКОРПІОН

Фінансове становище хоч і нестабільне, але ні з чим ви не залишитесь. Єдина проблема – додадуться витрати на сімейні потреби. Невелика заначка допоможе вам заспокоїтись. Цього тижня жодних експериментів! Слід обмежитись звичними справами і рухатися тільки второваними шляхами.

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться розриватися одразу на кількох напрямках одночасно, а ще обирати між відпочинком та активною роботою. Поспіх і суєта можуть принести безліч проблем, вирішувати які треба буде ще довго. Беріться тільки за ту роботу, яка принесе вам хорошу грошову винагороду.

КОЗЕРІГ

В особистому житті настає час змін, яким передуватимуть напружені ситуації. Це може бути переїзд, ремонт, новий роман, народження дитини. Фінансове становище буде нелегким через великі сімейні витрати. Але невдовзі все налагодиться. Надходження коштів зросте вже наступного тижня.

ВОДОЛІЙ

Запишіться на тренінг особистісного зростання, це допоможе вам побачити власний потенціал і стати більш упевненими в собі. У багатьох з’являться плани влаштувати своє життя інакше. Закохані пари можуть зважитися на спільне проживання, і це стане першим кроком до щасливого шлюбу.

РИБИ

Гарний час, аби щось змінити у своїй професійній діяльності. Але не поспішайте звільнятися, підготуйте резюме і розішліть його в різні компанії. Утім найкращим рішенням буде попросити підвищення, запропонувавши свої інновації для розвитку компанії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах