24835
10:00 27.052024

Гороскоп (27 травня – 2 червня)

Цікаве 765

ОВЕН

Вас супроводжуватиме успіх у комерційній та інтелектуальній діяльності. Це гарний час для проведення переговорів, підписання документів та укладання угод. Підприємці й керівники успішно впораються з важкими заходами щодо розширення та розвитку своєї справи.

ТЕЛЕЦЬ

У фінансовому плані тиждень схожий на попередній – прибутки значно не зростуть. Водночас почнуть збільшуватися витрати: гроші йтимуть на чоловіка, дітей, поїздки, відпочинок, а ще ж треба відкласти й на відпустку. Ви тільки встигатимете закривати дірки в бюджеті.

БЛИЗНЮКИ

Успіх чекає на тих, хто зайнятий у будівництві: ринок пожвавиться, кількість клієнтів та роботи збільшиться. Службовцям, хоч і доведеться терпіти деякі незручності, але й результат буде чудовим – у вигляді підвищення зарплати чи перспектив на майбутнє.

РАК

Попереду цікавий час, коли вдасться показати свої досягнення колегам, а також широкому загалу. В особистій сфері настають зміни. Торкнуться вони насамперед сімейних Раків: почнуться пертурбації із житлом, переїзди, будівництво. І тут ви встигнете набагато більше, ніж планували спочатку.

ЛЕВ

Це ідеальний час для перегляду наявних взаємин і їхнього виходу на новий рівень. Батькам треба забути про власні амбіції, щоб подбати про психологічне здоров’я своїх дітей. Вам захочеться оновлення, яскравих емоцій і відчуттів. Вдалий час для знайомств та бурхливих, пристрасних романів.

ДІВА

Настає безтурботний час, який можна охарактеризувати словами із назви відомого фільму: «Їж, молись, кохай». Дозвольте собі розслабитися – ви це заслужили! Дуже романтичний і спокійний період у багатьох сенсах. Однак тим, хто давно перебуває в шлюбі або парі, варто бути обережнішими.

ТЕРЕЗИ

Це час великих витрат, проте всі вони матимуть цього тижня приємний характер: можна потішити себе, близьких людей, дозволити собі те, на що ви ніколи не наважувалися. У першій половині тижня можливі несподівані, але дуже приємні сюрпризи: подарунки, премії та виграш у лотерею.

СКОРПІОН

Закохані пройдуть перевірку на міцність свого союзу та здатність іти на компроміси. А от самотнім людям не варто розраховувати на серйозні стосунки – краще присвятити час особистісному зростанню. Взаємини з ближніми родичами помітно покращаться, і головну роль у цьому відіграють діти та внуки.

СТРІЛЕЦЬ

Ви здорові, енергійні, привабливі. І навіть привабливіші, ніж завжди! Невеликі епізоди втоми та нездужання можливі, але на загальному тлі прекрасного настрою вони будуть не надто помітними. Підприємці, хоч і втратять певні кошти через простої, прийдуть до розуміння, куди рухатися далі.

КОЗЕРІГ

Добре заробити зможуть ті, хто не боїться рутини й готовий працювати 24 години на добу. Завзятість та відмова від розваг допоможуть вам досягти чудових результатів. Наймані працівники зуміють продемонструвати свої здібності й таланти, що дозволить їм отримати довгоочікуване підвищення по службі.

ВОДОЛІЙ

Усе у вашому житті розвивається дедалі швидше. І ви не в змозі контролювати ці стрімкі процеси, залишається тільки довіритися всесвіту. Співпраця з колегами з інших країн уже не буде такою напруженою, тому підключіть свою чарівність – і зможете отримати інвестиції або участь у цікавому проєкті.

РИБИ

Час зайнятися розширенням своєї справи – гроші для цього знайдуться. Протягом тижня можливі переговори, а вже в червні очікуйте на позитивний результат. В особистому житті все йде непогано. Пари обговорюють плани на майбутнє, і можливо, вони пов’язані з покращенням або придбанням житла.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах