41078
10:00 4.032024

Гороскоп (4 – 10 березня)

Цікаве 812

ОВЕН

Цей тиждень вимагатиме зiбраностi та хорошої реакцiї. Бiльше сил ітиме на збереження становища, захист своїх iнтересiв, усунення несправностей. В особистому життi починається перiод iнтенсивних пристрастей та бажань. Намагайтеся не тиснути на кохану людину.

ТЕЛЕЦЬ

Дiйте обережно в першiй половинi тижня, iнакше опинитесь перед вибором, який не входить у вашi плани. Несподiвано ви можете розлучитися з частиною свого минулого або з’являться додатковi вимоги по роботi й доведеться перебудовувати свiй графiк.

БЛИЗНЮКИ

Очiкується дуже багато роботи. Не поспiшайте ухвалювати рiшення в понедiлок. Основнi заходи плануйте на четвер i суботу. Не вiдволiкайтеся на другоряднi справи, але й не обмежуйте спiлкування з тими, хто може виявитися корисним для реалiзацiї ваших планiв.

РАК

Може здаватися, що якась важлива тема виходить з-пiд вашого контролю. Бажано дати подiям можливість іти своїм ходом, а рідним та близьким – свободу дiй. У четвер ви зможете повернути владу й насолодитися тим, що краще за iнших знаєте, як знайти вихiд зi змiн, які вiдбулись останнім часом.

ЛЕВ

Це непростий перiод. Друзi можуть відіграти в тому, що вiдбувається, цiкаву роль – не поспiшайте робити висновки одразу. Водночас цей тиждень, імовірно, виявиться щедрим на новi iдеї. Боротьба з труднощами може звести вас з людьми, якi в майбутньому матимуть важливу роль у вашому житті.

ДIВА

Ваше прагнення робити все правильно може суперечити випробуванням, якi готують вам зiрки. У понедiлок i вiвторок будьте обережними, приймаючи поради та рiшення. Небажаними є контакти з начальством або представниками контролюючих служб. З четверга ситуацiя помiтно покращиться.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень виявить деякi проблеми, з якими настав час розiбратися. Труднощiв уникнути не вдасться, тому знаходьте однодумцiв у своєму оточеннi. Дальнi поїздки й вiдрядження поки що краще вiдкласти. Небажаними є хiрургiчнi втручання, фiзичнi та емоцiйнi перевантаження.

СКОРПIОН

На першому планi цього тижня виявляться фiнансовi питання. Вам краще упевнитися, що вашi капiтали розмiщенi надiйно. Випробуванням можуть пiддатися дiловi та особистi стосунки. Компромiснi рiшення допоможуть вам знайти пiдтримку в доволі складний перiод часу.

СТРIЛЕЦЬ

Несподiванi подiї в понедiлок i вiвторок можуть вибити вас з колiї. Задiюйте свій iнтелект i знаходьте швидкi рiшення. Змiни, ймовірно, прийдуть з боку партнера. Дiловi переговори та сiмейнi наради можуть мати сенс, бо вам удаватиметься передбачати те, про що інші не пiдозрюють. 

КОЗЕРIГ

Дайте можливiсть тим, хто поряд, зробити внесок у розв’язання проблем, які виникли останнім часом. Не намагайтеся звалити все на свої плечi. Цей тиждень тiльки вiдкриває перiод пiдвищеної активностi, i вам варто поберегти сили та нерви заради користі загальної справи. У коханнi теж не квапте подiї.

ВОДОЛIЙ

У понедiлок i вiвторок не ризикуйте тим, що є важливим для вас. Участь в авантюрних проєктах загрожує крахом. Вiдкладiть усi важливi справи на кiнець тижня. Однак смiливо занурюйтесь у вирiшення iнтелектуальних завдань. Iдеї та пропозицiї розглядайте, але не поспiшайте з їхньою реалiзацiєю.

РИБИ

Iнтереси сiм’ї зараз на першому планi. На початку тижня не затiвайте нiяких змiн у будинку. З четверга може з’явитися нова iнформацiя або надійдуть пропозицiї, перспективи яких розкриються згодом. Чим би ви не займалися, фінансові справи й особисте життя потребуватимуть багато вашого часу та уваги.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини