36732
10:00 31.122023

ГОРОСКОП (1 – 7 січня)

Цікаве 25910

ОВЕН

На Овнів чекає активний тиждень, пов’язаний з подорожами, пересуванням та комунікаціями, завдяки чому представники знака зможуть швидко вирішувати робочі проблеми та покращувати фінансову сферу життя. Наприкінці тижня ймовірні несподівані зустрічі зі старими знайомими.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям доведеться більшу частину тижня присвятити організаційним питанням. Це станеться через ймовірну зміну планів на новорічний тиждень. Швидше за все, ситуацію доведеться коригувати через професійні або сімейні проблеми. Однак перед Новим роком тельці впораються з усіма проблемами.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки будуть зайняті до вихідних – професійна сфера вимагатиме уваги. На декого чекають зміни, пов’язані з посадою, можливо, вам запропонують більш престижне місце роботи. Близнюкам рекомендується зустрічати Новий рік вдома – алкоголь слід виключити, а бажання присвятити рідним і близьким.

РАК

Раки поринуть у передсвяткові приготування та сімейні турботи, пов’язані з купівлею подарунків, організаційними питаннями та допомогою близьким. Гарний настрій забезпечить не тільки успішне завершення року на роботі і в бізнесі, але і відмінні фінансові результати, які дозволять зустріти Новий рік так, як давно хотілося. 

ЛЕВ

Леви майже весь тиждень будуть вести світський спосіб життя, насичений всілякими заходами: зустрічами, корпоративами, дитячими ранками та ялинками. До вихідних представники знака, швидше за все, дещо втомляться, а тому покладуть почесний обов’язок організації свята на своїх близьких. 

ДІВА

Діви будуть зайняті турботою про свою зовнішність і шопінгом протягом усього новорічного тижня. Деякі з представників цього земного знака наважаться кардинально змінити свій звичний імідж – зачіску, колір волосся, стиль одягу і навіть макіяж, віддавши перевагу більш сміливим образам. 

ТЕРЕЗИ

Для Терезів тиждень принесе активні поїздки і безліч зустрічей. Особливо тим, чия професійна діяльність пов’язана з мистецтвом, продажем предметів розкоші, фінансами, доведеться вирішувати безліч справ. Головне свято краще зустрічати в компанії позитивних людей, наприклад, друзів або родичів.

СКОРПІОН

Для Скорпіонів новорічний тиждень принесе багато цікавих подій. По-перше, вони зможуть блискуче вирішувати раптові проблеми на роботі, що дозволить їм не тільки завоювати прихильність керівництва, але і отримати гідну грошову винагороду. Зустрічати Новий рік рекомендується в спокійній обстановці. 

СТРІЛЕЦЬ

Ваша активна позиція не тільки створить відмінну репутацію, але і допоможе знайти нових друзів. Гарне самопочуття забезпечить піднесений настрій і повноцінний сон, а також помірне вживання солодощів і алкогольних напоїв. Бажання, яке ви загадуєте, має бути пов’язане з матеріальними досягненнями та здоров’ям. 

КОЗОРІГ

Козероги весь тиждень будуть зайняті організацією новорічних святкувань, вам доведеться взяти на себе практично весь фронт роботи. Зіткнувшись із деякою інерцією з боку близьких, представники знака спочатку трохи образяться, але потім мобілізують свої ресурси і активно візьмуться за роботу. 

ВОДОЛІЙ

Водоліям рекомендується в новорічну ніч зайнятися прибиранням свого простору, включаючи процес «розвантаження» – позбавлення від непотрібних речей, одягу або предметів. Професійні турботи будуть непосильними до вихідних, особливо для тих, чия робота пов’язана з медициною та викладацькою діяльністю. 

РИБИ

Більшу частину часу Риби витратять на пошук подарунків та завершення робочих процесів. У тих, хто займається бізнесом, можуть виникнути проблеми зі звітами. Однак завдяки допомозі колег і друзів Риби зможуть вчасно здати всі свої справи, звільнивши вихідні для приємних клопотів. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах