42404
12:51 24.112023

На озері Синевир покращили благоустрій

Цікаве 5714

Озеро Синевир, що знаходиться на території мальовничого природного парку на висоті 989 метрів над рівнем моря, є природним дивом, яке приваблює туристів своєю красою і унікальністю. З метою підвищення комфорту відпочинку і збереження природної краси даної туристичної місцевості, проведено комплекс заходів благоустрою території біля оглядового майданчика та навколо озера Синевир, а також прокладено асфальт на під’їзній дорозі до нього.

Нещодавно завершено чергові роботи зі встановлення габіонних огорож, які призначені для збереження корінної системи дерев та рослинності біля туристичних стежок та оглядового майданчика. Габіонні огорожі, складаючись зі зварених сіток, заповнених натуральним камінням, стають ефективними конструкціями, які утримують ґрунт від обвалу та зменшують його ерозію.

Використання природного каміння та матеріалів для заповнення габіонів робить їх екологічно чистим рішенням і служить природним елементом облагородження.

Благоустрій території навколо озера Синевир – це важливий етап у збереженні природної краси і створенні зони для відпочинку та насолоди природою.

Ці заходи спрямовані на створення гармонійного середовища, яке задовольнятиме потреби туристів, не порушуючи екосистему.

Про це повідомляє Національний природний парк “Синевир”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах