36732
10:00 20.112023

Гороскоп (20 – 26 листопада)

Цікаве 2365

ОВЕН

Сприятливий перiод для бiзнесу, початку нових проєктiв. Ви зможете подолати деякi перешкоди. Вдалими виявляться дiловi вiзити, звернення в офiцiйнi структури, ви також вiдчуєте пiдтримку спiвробiтникiв. Використовуйте цей перiод  для планування, нарад, вiдповiдальних виступiв. 

ТЕЛЕЦЬ

Хороший перiод для вирiшення важливих дiлових питань. Можливо, колектив покладе на вас деякi обов’язки, завдяки вдалому виконанню яких ви зможете просунутися кар’єрними сходами, одержати премiю або просто похвалу i вдячнiсть. Можливi  вiдрядження для вирiшення службових справ. 

БЛИЗНЮКИ

Можливе залучення та iнтерес до полiтики, великого бiзнесу, адмiнiстрування. Просування ваших дiлових iнтересiв, зокрема за кордоном, коштуватиме вам чималих зусиль. Але i успiх не буде швидкоплинним. Добре, якщо ви зумiєте знайти компромiс мiж оптимiзмом i обережнiстю в справах.

РАК

Справи i турботи інших зачiпають вашi особистi проблеми. Ви можете розраховувати на цiнну пораду вiд жiнки. Невеликi поїздки, покупки принесуть задоволення. У вас з’являться цiннi iдеї щодо перетворення виробничого процесу. Довiльнi розмови знижують продуктивнiсть працi, вiдволiкають.

ЛЕВ

Є шанс якiсної змiни стилю стосунків із молодшими родичами, а також сусiдами й приятелями. Цілком можливо, що подiї в життi одного з них приведуть до змiн i у вашому. Може виникнути необхiднiсть вирiшення питань спадку, алiментiв, податкiв або боргiв. Хороший час для змiни мiсця проживання.

ДІВА

Спрямуйте активнiсть у мирне русло. Займiться спортом або активним вiдпочинком із членами сiм’ї або коханою людиною, грайте з дiтьми, розвивайте їх. Ви одержите справжнє задоволення i позитивнi результати вiд хобi. Ваша сексуальна активнiсть помiтно зростає, але ви повиннi уникати проявiв агресивностi.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий час для iнтелектуальної дiяльності, пiдписання важливих документiв. Можливо, на вас будуть покладенi серйознi обов’язки, вiдповiдальнiсть, що здаються обтяжливими.  Ви можете бути дуже стомленi, страждати через вiдсутнiсть або затримку в отриманнi необхiдної iнформацiї.

СКОРПІОН

Ваша популярнiсть зростає, можете отримати заслужену похвалу i пiдтримку, допомогу вiд офiцiйних органiзацiй, зокрема грошову. Перiод  сприятливий для дiлової активностi, особливо у сферi розваг, меценатства. Посилення вiдчуття власної гiдностi, бажання стати лiдером зможете застосувати на користь собi та оточуючим.

СТРІЛЕЦЬ

Вiрогiдним стане залучення у дiяльнiсть неформальних груп, у громадську i нову пiдприємницьку дiяльнiсть, що приносить вигоду. Iнтерес до незвичних галузей знань, хорошi можливостi для вдалих поїздок i вiдряджень, приємної i захоплюючої подорожi. Можливий прибуток вiд корпоративного бiзнесу. 

КОЗОРІГ

Пiдвищується здатнiсть проникнути в думки i мрiї, усвiдомити iнтереси близьких i коханих, тому можливе конструктивне спiлкування. Хороший перiод для спiльної участi в культурних i релiгiйних заходах, спiлкування з прекрасним. Час сприятливий для обстеження, постановки дiагнозу i призначення лiкування.

ВОДОЛІЙ

Вкрай сприятливий час для представникiв науки, він стимулює iнтерес до фантастики. Гарний перiод для iнтелектуальних занять. Можливi науковi осяяння i виникнення стiйкого iнтересу до тiєї сфери, в якiй рух думки приведе до справжнього вiдкриття. Спiлкування з друзями додасть вам гарного настрою.

РИБИ

Цього тижня на вас чекає найвища гармонiя, щастя в коханнi або таємнича любов, внутрiшнє вiдчуття краси, тонке сприйняття мистецтва. Це кращий час для розвитку образного мислення i здiбностей до живопису. У цей перiод навiть найпасивнiша людина живе повноцiнно, з вiдчуттям миру i щастя в душi. У справах i фiнансах потрiбна обережнiсть.  

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах