42374
15:54 15.112023

У Сваляві провели танцювальний батл серед дітей

Цікаве 3179

У Свалявському будинку культури провели танцювальний батл за участі місцевих дітей та ВПО.

Змагання з латиноамериканський танців відбулися вихідними у Свалявському будинку культури. Учасники танцювальної студії “Latina Energy” показували набуті вміння на танцмайданчику.

По це розповіла Аліна Хаустова, тренерка сучасних танців, яка переїхала до Сваляви з Миколаєва після початку повномасштабного вторгнення.

“Танцювальні батли дають дівчатам можливість показати свій максимум на сцені. Я навчаю дітей захопливій танцювальній програмі, у якій об’єднуються сучасні танці та латиноамериканські мотиви. На тренуваннях ми вивчаємо різні хореографії, танцюємо нон-стоп, часто граємо в ігри та навчаємося імпровізації”, — розповіла тренерка.

Вона також додала, що це перший, але не останній турнір у Сваляві. Надалі планують проведення подібних виступів на постійній основі.

Журі, у складі якого була присутня чемпіонка України з сучасних танців серед юніорів Анастасія Галич, гідно оцінило танцювальні старання молоді. Переможницю батлу винагородили сертифікатом на професійну відеозйомку.

Учасники танцювальної студії, які отримали друге та третє місця, отримали безкоштовний абонемент на заняття. Серед групи підтримки учасниць були присутні батьки та друзі, які підтримували конкурсанток гучними оплесками та оваціями.

Джерело

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах