33261
10:00 29.102023

Гороскоп (30 жовтня – 5 листопада)

Цікаве 1886

ОВЕН

Тиждень зростання внутрiшньої волi, перетворення жiночої енергiї. Вiрогiдними будуть приємна звiстка, романтичний вчинок, пiдтримка людей, вiд яких ви не чекали розумiння. Посилюється життєвий потенцiал, особиста чарiвнiсть, магнетизм, уява.

ТЕЛЕЦЬ

Цей тиждень вiдпочинку i розслаблення принесе гармонiю, силу космiчної енергiї, справедливiсть. Ви зможете покращити стосунки зi своїми близькими, вибачитися за неприємностi, які завдали їм. Цілком можливий фiнансовий успiх, пов’язаний з виграшем або вдалою покупкою.

БЛИЗНЮКИ

Iснує вiрогiднiсть появи апатiї та байдужостi до того, що вiдбувається. Цей стан буде легко переходити в дратiвливiсть i породжувати бажання дивувати публiку. Можливо, у вас виникне iдея змiнити свій iмiдж, манеру поведiнки та ставлення до деяких людей.

РАК

Цей тиждень пов’язаний з проблемами в особистому життi. Можливе погiршення стосунків з також із друзями та колегами. Швидше за все, вас учергове не зрозумiють i заженуть у жорсткi рамки. У цей час вам буде нелегко навіть у колi власної сiм’ї.

ЛЕВ

Цілком можливі повороти долi примусять вас виявити максимальну активнiсть i швидкiсть реакцiї на змiну ситуацiї. Виконання намiчених планiв, імовірно, не принесе бажаних результатiв. Тиждень пов’язаний з аскезою та помiрнiстю.

ДIВА

Тиждень пов’язаний з марними надiями та очiкуваннями, непоряднiстю в партнерських стосунках. Імовірно, стороннiй вплив згубно вiдобразиться на вашому життi. Будь-яке рiшення може мати найнесподiванiшi наслiдки. Водночас це сприятливий період для змiцнення власних позицiй.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень має подвiйну характеристику. Вiрогiдними будуть поїздки, новi знайомства або зустрiчi зi старими друзями. Однак усе це вимагатиме витрати від вас значних коштiв. Сприятливий тиждень для вирiшення конфлiктних ситуацiй з близькими людьми.

СКОРПIОН

Сприятливий період для реорганiзацiї побуту, великих покупок, обмiну. Вiрогiдною буде пiдтримка близьких вам людей – вони можуть узяти на себе частину фiнансових проблем. Станеться подія, яка позитивно вплине на ваші справи та матерiальне становище.

СТРIЛЕЦЬ

Імовiрно, проблеми та помилки в професiйній дiяльностi примусять вас зануритися в неї з головою. Небезпечними будуть груповi заняття, фiзичнi навантаження. Украй несприятливий тиждень, який пройде пiд знаком духовного метання, спокус плотi, iлюзорних надiй.

КОЗЕРIГ

Тиждень передбачає захист переконань, пiдступи недоброзичливцiв, лестощi, пiдкуп. Ви можете опинитись у двозначнiй ситуацiї. Це період з’ясування закономiрностей, причинно-наслiдкових зв’язкiв, протистояння двох космiчних начал.

ВОДОЛIЙ

Багато хто буде сповнений сил та енергiї. Попереду, імовірно, приємне спiлкування, отримання нових джерел заробiтку. Таємний ворог спробує поставити вам пiднiжку, але в підсумку сам опиниться в невигiдній ситуації. Бiди повиннi обiйти вас стороною.

РИБИ

На вас чекають контакти та нові надбання. Ваші ідеї й фантазiї можуть утiлитися в життя i принести моральне й матерiальне задоволення. Імовiрно, попереду романтична зустрiч. Можливий успiх у всiх починаннях. Тиждень сприятливий для укладення угод, переговорiв.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах