33482
10:00 1.102023

Гороскоп (2 – 8 жовтня)

Цікаве 3644

ОВЕН

Щоб звести до мiнiмуму ризик втрат, не ухвалюйте поспiшних та непродуманих рiшень. Але головне – не наполягайте на своїй думцi в кабiнетi начальства або під час сімейної суперечки. До середи краще займатися наведенням ладу скрiзь, де це потрiбно.

ТЕЛЕЦЬ

Цей тиждень готує для вас чимало сюрпризiв. Головне – залишити позаду вагання i спробувати вийти на новий рiвень. Ґрунтовнiше пiдiйти до вирiшення важливих питань зможете в четвер. Зважуйтеся на змiни в особистому життi, започатковуйте нові проєкти, експериментуйте.

БЛИЗНЮКИ

Увесь тиждень вiдчуватиметься непереборне бажання дiяти. Але саме iнiцiатива може зруйнувати деякi вашi плани. З четверга можна вести переговори, виправляти помилки, якщо це потрiбно для справи або душевного спокою. Менше думайте про себе, бiльше – про тих, хто поряд.

РАК

Стримуйтеся, якщо вiдчуваєте, що вас пiдбурюють до з’ясування стосунків. Але результати словесних баталiй не обов’язково будуть деструктивними – вiдвертiсть допоможе вирiшити деякі з питань, якi ви тривалий час вiдкладали. Другу половину тижня присвятiть нововведенням.

ЛЕВ

Намагайтеся правильно розставити прiоритети. Буде краще, якщо ваша активнiсть не розсiється i ви потурбуєтеся про довготривалi перспективи – як для себе, так i колективу. Друга половина тижня поставить серйознiшi питання, вирiшення яких може iстотно змiнити ваш соцiальний статус.

ДIВА

Найголовнiше цього тижня – не вiдволiкатися на дрiбницi, не ухвалювати поспiшних рiшень i контролювати емоцiї. З четверга можете пiдбивати пiдсумки. Тепер бiльше часу залишатиметься на особистi справи. Романтичнi настрої розширять круг ваших iнтересiв.

ТЕРЕЗИ

На роботi чекають новини, якi примусять вас змiнити плани. Цiлком вiрогiдний вибiр нових орiєнтирiв або перестановки в колективi. Може виникнути несподiване рiшення розправитися вдома з безладом, завдяки чому звiльниться мiсце для нових придбань, якими краще зайнятися в четвер або недiлю.

СКОРПIОН

Пiсля невеликого перепочинку ви знову на передовiй. Цiннi поради й допомога можуть прийти здалеку. Потрiбно буде видiлити час на роботу з iнформацiєю, щоб виробити цiлiсне розумiння питання i мати зваженi аргументи для вiдстоювання своєї позицiї. У коханнi чекайте на несподiвані змiни.

СТРIЛЕЦЬ

Ставте сiмейнi цiнностi та благополуччя на перше мiсце. Вiдрядження або можливiсть пiдвищити квалiфiкацiю теж можуть розширити вашi перспективи в майбутньому. Краще не розпилятися на дрiбницi, а вибрати декiлька найцiкавiших напрямiв i спробувати досягти вражаючих результатiв.

КОЗЕРIГ

Спробуйте щиро виражати свої емоцiї в стосунках з колегами i близькими. Але не нав’язуйте свою точку зору i не спонукайте iнших бути такими ж вiдвертими. Можливо, настав час перегорнути нову сторiнку у своєму життi. Змiна стилю або напряму дiяльностi може вiдкрити перед вами цікавi перспективи.

ВОДОЛIЙ

Розслабтеся й довiртеся iнтуїцiї. Будете багато чим здивовані, але подiї цього тижня приведуть до завершення деяких тем, якi тривалий час не давали вам спокою. Тепер ви отримаєте зрозумілi вiдповiдi на свої питання i зробите вибiр на власний розсуд. Вашi бажання й цiлi зараз цiлком залежать від настрою.

РИБИ

Вам буде потрiбна обережнiсть у реалізації своїх намiрiв, оскiльки дiяти доведеться в напруженiй атмосферi. Нiкого не критикуйте, не вимагайте i не поспiшайте. Щоб жага пригод не вiдвела вас далеко вiд дому, спробуйте внести оновлення i радiсть у стосунки з постiйним партнером.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах