33482
10:00 10.092023

Гороскоп (11 – 17 вересня)

Цікаве 3267

ОВЕН

Чітко сформулюйте, чого ви хочете, і спокійно пливіть за течією. Усе поступово влаштується саме так, як вам потрібно. Скромність буде для вас гідною прикрасою – не забувайте про це, тоді маса можливих непорозумінь, незручностей і навіть конфліктних ситуацій обійде вас.

ТЕЛЕЦЬ

Настає сприятливий період для відкритого висловлювання своїх емоцій. Зараз вам необхідно вчитися наполегливіше відстоювати власні плани та задуми. Намагайтеся не дратуватися через дрібниці, а наполегливо йдіть до поставленої мети.

БЛИЗНЮКИ

Зараз у вашому житті навряд чи відбуватимуться важливі й динамічні події, а тому цей час можна і потрібно використовувати для спокійного та послідовного відновлення сил. Варто частіше бувати на самоті. Найбільш ефективним відпочинком стане пасивне проведення часу.

РАК

Маленькі труднощі цього тижня легко відступлять під вашим натиском, а більш серйозні тільки підбадьорять ваш бойовий запал. Не пропустіть мить удачі! Будь-яка рекомендація може серйозно покращити ваше становище, якщо ви не зіпсуєте все своєю нерішучістю.

ЛЕВ

Імовірні проблеми на роботі через розбіжності з начальством. Хто б зрештою не мав рацію, починати з цього приводу відкриті бойові дії не варто. Контролюйте емоції – ви можете в запалі наговорити зайвого, про що потім будете довго шкодувати. Менше хвилюйтеся, більше вірте у свої сили.

ДІВА

Сприятливий період для прийняття відповідальних рішень. Події, які відбуватимуться, відвернуть вас від сумних думок і подарують заряд оптимізму. Подумайте про підвищення свого професійного рівня та розширення кругозору. Прийміть запрошення старих друзів, воно дуже важливе для вас.

ТЕРЕЗИ

Вам може здатися, що ви заплуталися в ситуації, яка склалася. Вам потрібні спокій і тиша для самопізнання. Імовірне просування по службі чи поїздка за кордон. Не відвертайтеся від сторонньої допомоги, оскільки ваші сили та можливості не безмежні.

СКОРПІОН

З’явиться чимало способів досягти бажаного – було б що бажати. Зараз цілком можливим є отримання додаткового прибутку або просування по службі. Вам необхідно замаскувати свої вразливі місця, інакше під час вирішення важливих питань вас можуть змусити помилитися.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте обережнішими, тримайте себе в руках – і тоді вам не доведеться каятися у своїх вчинках. Вам може надійти цікава та актуальна інформація, дуже важливо правильно і своєчасно нею розпорядитися. Намагайтеся не попадатися на вудку і не вірити ілюзіям, тоді вам гарантовано успіх.

КОЗЕРІГ

Цього тижня самовладання та інтуїція допоможуть вам з честю вийти з будь-якої ситуації й знайти відповіді на всі запитання, які вас цікавлять. Щоб не погіршувати настрій собі та тим, хто поряд, будьте більш терплячими до рідних і друзів, а зайвого спілкування краще й зовсім уникати.

ВОДОЛІЙ

Варто звернути увагу на своє здоров’я. У разі появи будь-яких захворювань, негайно зверніться до лікаря, не затягуючи з обстеженнями та лікуванням. Цей період особливо сприятливий для творчості в будь-яких її проявах. Якщо захочете, зможете значно змінити світ навколо себе.

РИБИ

Робота не вимагатиме від вас зайвого напруження та надзусиль, тож у вас з’явиться можливість частіше бувати вдома. Уважніше поставтеся до своїх дітей, намагайтеся захистити їх від потенційно небезпечних ситуацій. Цей період варто присвятити домашнім та побутовим справам.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах