9763
10:00 20.082023

Гороскоп (21 – 27 серпня)

Цікаве 10204

ОВЕН

У цей час слід ретельно уникати ревнощів, сімейних сварок, конфліктів на роботі. До того ж цей тиждень може супроводити підвищене прагнення до більш спокійного і природного способу життя, якому заважають реалізуватися діючі побутові, соціальні або політичні умови.

ТЕЛЕЦЬ

Гарний настрій і надзвичайна рухливість притаманні цьому періоду. Приділіть увагу своєму одягу, побуту, а головне – харчуванню та оздоровчим заходам. Показані прогулянки, перебування на свіжому повітрі, провітрювання приміщення. Краще вживати тільки легку їжу і цілющу воду.

БЛИЗНЮКИ

Вас може відвідати несподіваний успіх, велика удача у справах, прибуток від тих справ, на які ви й не розраховували. Можна ризикнути великими грошима, сміливо ухвалювати неординарні рішення. Взагалі період сприятливий для будь-якої ділової та комерційної активності.

РАК

Справи, які ви відсунули на тривалий період, цього тижня можуть бути вдало вирішені. Проте в цей час слід бути розсудливішим, уважнішим і наполегливішим. Для остаточного успішного завершення справи добре було б скористатися порадою досвідченого старшого товариша.

ЛЕВ

Для цього тижня характерні хороша організація і можливість успішного планування у професійній, суспільній або адміністративній діяльності та в бізнесі. Можливе поліпшення фінансового і соціального становища, але лише завдяки величезним зусиллям із вашого боку.

ДІВА

З’являється настрій на боротьбу, виникає пристрасне прагнення до здійснення мети. Оскільки ви постійно дієте за власним розсудом і не піддаєтеся жодному впливу інших, то на своїх близьких ви будете впливати як надзвичайно сильна і приваблива особа.

ТЕРЕЗИ

Відчутний прогрес у справах, особливо в корпоративному бізнесі або політиці. Можлива зміна характеру зайнятості, стилю роботи, посадові переміщення, виникне цікавість до наукових досліджень і різних експериментів, прагнення до реформ у професійній сфері та підприємництві.

СКОРПIОН

Хороший період для придбання оргтехніки і засобів зв’язку, для модернізації ділової сфери і стилю стосунків у колективі та з партнерами. Передбачається сприятливе розв’язання деяких фінансових питань. Прекрасний ефект дає будь-яка розумова діяльність, складання іспитів, отримання нових знань.

СТРIЛЕЦЬ

Можливе отримання потрібної інформації, добрих вістей. Усі справи в цей період створюються на тривалий термін. Заснування підприємств, страхування придбаної нерухомості, зведення будинку, купівля сільськогосподарських угідь повинні бути обов’язково зроблені в цей період.

КОЗЕРIГ

Це тиждень зосередженості й вироблення власного стилю. Для цього періоду характерні зріла оцінка ділових і фінансових проблем, здатність до серйозної роботи, створення солідного фундаменту майбутніх успіхів. Хороший період для зміцнення виробничої й фінансової дисципліни.

ВОДОЛІЙ

Тиждень вдалий для початку нових справ, а також для занять спортом. Це час підвищеної контактності й заповзятливості. Здатність динамічного планування, координації дій та ініціативність у спілкуванні з колегами і діловими партнерами вам допоможуть. Хороший період також для переговорів.

РИБИ

Вам знадобляться терпіння, витримка і цілеспрямованість, а також непохитність. Укладені протягом цього періоду контакти будуть глибокими і тривалими. Цей період особливо сприятливий для навчання і для його завершення, а також для всіх операцій, що стосуються володіння землею, корисних копалин. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах