26984
10:00 17.072023

Гороскоп (17 – 23 липня)

Цікаве 1776

ОВЕН

Освіжити кохання з партнером допоможуть спільні прогулянки на природі, цікаві подорожі. Підприємці можуть вчергове зіткнутися з протидією конкурентів, які із завзятістю, гідною кращого застосування, претендуватимуть на те, що ви вважаєте своїм. Однак ви – міцний горішок і голіруч вас не візьмеш.

ТЕЛЕЦЬ

Романтична вечеря посилить почуття та дасть привід для відвертих зізнань. Це непростий період – як для закоханих, так і для подружжя. Можливо, виявляться дратівливість, претензії одне до одного, моральна втома, фінансові непорозуміння. У низці випадків розбіжності будуть пов’язані з дітьми. 

БЛИЗНЮКИ

У цей період вам вдасться залагодити майнові суперечки з родичами, переїхати до нової квартири, завершити ремонт. Також є ймовірність повернення колишніх взаємин, але довіряти почуттям, що знову наринули, все ж не варто. Надмірна емоційність може зашкодити і навіть зруйнувати наявні стосунки. 

РАК

У цей час активні люди можуть зіткнутися з перешкодами. Здавалося б, багато всього подолано, а зараз доведеться знову повертатися до колишніх питань і вирішувати складні завдання. Крім цього, можливі й несподівані перевірки, що загальмує далекосяжні плани, але не скасує їх зовсім. 

ЛЕВ

Ви маєте великий потенціал, тому задійте всі ресурси для збільшення доходів. У любовній сфері не все складатиметься ідеально. У наявних взаєминах є проблеми, які морально пригнічують. Вирішити їх швидко не вийде через образи і претензії, тому варто зробити паузу і добре обміркувати перспективи. 

ДІВА

Вам варто  вирушити до спа-салону або сауни, щоб розвантажити нервову систему. А загалом ваш організм зараз невразливий. До кінця тижня назріє потреба у відвертій розмові, намагайтеся бути об’єктивними та зрозуміти почуття партнера. Однак уникайте ідеалізації, щоб не потрапити у пастку зайвих очікувань.

ТЕРЕЗИ

Сім’ї будуть оточені турботами про маленьких дітей. Можливі проблеми зі здоров’ям у літніх батьків. Не турбуйтеся, якщо все йде надто повільно. Кардинальні зміни відбудуться, але не за один день. Адже ви на правильному шляху, а це означає, що все буде добре. Настає період серйозних змін.

СКОРПІОН

Попросіть підвищення на службі – на початку місяця буде шанс отримати схвалення керівництва. Підприємцям необхідно вирішити справи з податковою службою та фінансовими звітами. Зараз закладаються основи вашого професійного майбутнього, і цей процес не можна квапити. Тому добре все обміркуйте і не поспішайте. 

СТРІЛЕЦЬ

На вас чекають нові цікаві проєкти, навчання, підвищення кваліфікації, прибуткові підробітки. Кошти будуть надходити стабільно і навіть із непоганим “наваром”. Проте цей період непростий для всіх без винятку пар. Романтичні почуття охолонуть, на зміну їм прийдуть побут і багато обов’язків. 

КОЗЕРІГ

У спілкуванні з близькою людиною ви уникаєте обговорення чогось важливого, але щирість – найкраще вирішення багатьох проблем. Ваша завантаженість на роботі тільки підлиє олії у вогонь. Багато сил забиратимуть діти, яким зараз, як ніколи, потрібна ваша підтримка.  Вам захочеться почати вдома невеликий ремонт. 

ВОДОЛІЙ

Доведеться поринути у справи господарські та побутові. Можливе значне ослаблення енергетики та загострення старих хронічних захворювань. Підвищену увагу можуть вимагати питання фінансового плану. Багатьом підприємцям доведеться переглянути бюджет, оскільки ваші інвестування виявляться надмірними.

РИБИ

Активне спілкування допоможе закласти фундамент для найвигідніших проєктів. Ваші починання отримають протекцію впливових осіб, які із задоволенням співпрацюватимуть із вами. У спілкуванні з новими партнерами поводьтеся тактовніше. Від цього залежатиме не лише кар’єра, а й фінансове становище. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах