9763
10:00 10.072023

Гороскоп (10 – 16 липня)

Цікаве 1918

ОВЕН

У першiй половинi тижня чудовою буде самопрезентацiя. Тож знайомтеся, спiлкуйтеся, домовляйтеся. В особистому життi гарнi перспективи. Використовуйте цей час для змiцнення стосункiв із коханою людиною. З четверга починається продуктивний перiод i тепер краще зосередитися на кар’єрних планах.

ТЕЛЕЦЬ

Ви входите в смугу важливих змiн. Може з’явитися людина, з якою вас об’єднають загальнi iнтереси. До четверга збирайте необхiдну iнформацiю, якщо плануєте почати щось нове. З другої половини тижня є всi шанси досягти цiлей, якi ви перед собою поставите. У справах не iгноруйте можливостi реклами.

БЛИЗНЮКИ

Вдалий час, щоб зайнятися ремонтом. У першiй половинi тижня можна робити покупки, вести переговори i проводити пiдготовку до запланованих заходiв. Цей час сприятливий i для поїздок, зустрiчей із друзями. Із четверга починається вдалий перiод для тих, хто готовий добре попрацювати. 

РАК

Середа додасть вам сил, якщо ви плануєте переглянути деякi теми в своєму життi. Ви зможете проявити характер i вiдкрито заявити про власні iнтереси. Займiть прагматичну позицiю. Утримайтеся вiд поїздок у четвер i не плануйте на цей день зустрiчi, якщо iнтуїцiя шле вам тривожнi сигнали. 

ЛЕВ

Поставте крапку там, де ви отримали результат, на який розраховували. Цей тиждень може стати поворотним у темi, яка вас найбiльше цiкавить. Не вiдходьте вiд рiшення проблем, дiйте смiливiше. Серйознi покупки плануйте на першу половину тижня, а з четверга стримайте власні витрати. 

ДІВА

Пiсля середи починається «золотий» перiод. Але доти потрібно розрахуватися з боргами, уладнати справи. I з чистим сумлiнням зайнятися тим, на що у вас серйозні наміри. Вам, як нiколи, потрiбнi пiдтримка i мiцний тил. У вихiднi забезпечте собi достатню кiлькiсть сну, правильне харчування i комфортне спiлкування.

ТЕРЕЗИ

Перша половина тижня подарує багато яскравих вражень. Поєднуйте виконання професiйних обов’язкiв iз задоволеннями, заводьте новi знайомства, знаходьтеся у вирi подiй. У другій половині тижня з’являться першi сигнали про змiни. Можете почати роботу вiдразу над кiлькома проєктами, якщо це обiцяє прибуток.

СКОРПІОН

Ваша витримка може дати збiй. З’явиться багато додаткової роботи, а на винагороду поки розраховувати не варто. Але якщо зосередитись над важливим проєктом, можете впоратися з конкуренцiєю. Енергiї буде достатньо, а з четверга вiдчуєте, що звичнi iнтереси поступаються мiсцем амбiтним планам. 

СТРІЛЕЦЬ

Якщо доведеться залишатися на одному й тому ж самому мiсцi, концентруйтеся на дiяльностi, яка вiдкриє новi можливостi. Ваш невгамовний оптимiзм буде заразливим для інших. Але хай ваше творче натхнення не вийде за встановленi рамки. У вихiднi не навантажуйте себе роботою i надмiрним спiлкуванням.

КОЗЕРІГ

Не здавайтеся, якщо перед вами постають глобальнi цiлi. Конкуренти можуть вести приховану боротьбу, i ви вже потребуєте невеликого вiдпочинку. Спробуйте видiлити головний напрям, проявiть свої органiзаторськi здiбностi й налаштуйте роботу так, щоб ваш проєкт мiг певний час працювати без вашої пильної уваги. 

ВОДОЛІЙ

Тиждень може стати пiком навантаження, але не вичавлюйте із себе останнi сили. Якщо залишите без уваги деякi проблеми, їх можуть вирiшити партнери. У першiй половинi тижня зможете досягти позитивних результатiв у переговорах із впливовими людьми. Коло спiлкування краще обмежити.

РИБИ

Зараз головне – утримати позицiї. Можуть виникнути проблеми фiнансового характеру. Доведеться займатися питаннями, якi ви ранiше iгнорували, i тут вам краще покладатися на власну iнтуїцiю, а не на поради оточуючих. Ринковi операцiї та iншi грошовi перемiщення можуть обернутися збитками. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини